• Gemakkelijk retour
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Veel producten uit voorraad leverbaar

Kitesurflessen bij Kevs Kiteschool

Kitesurfles

Wil jij leren kitesurfen? Super tof, wij raden je aan om eerst wat lessen te nemen voor je zelf aan de slag gaat! Er zijn verschillende kitesurfscholen in Nederland en wij bevelen Kevs Kiteschool aan. Kevs Kiteschool is een mobiele kitesurfschool en gevestigd in Den Haag. Doordat de kiteschool mobiel is, verplaatst hij zich naar waar er op dat moment de beste wind is. Voor de leukste, veiligste en gezelligste kitesurf-lessen zit je hier goed!

Het brein, en ook de kitesurfleraar achter Kevs Kiteschool, is Kevin. Hieronder zal hij zich kort introduceren.

"Ongeveer tien jaar geleden heb ik een kitesurfles genomen in Oostvoorne. Na drie lessen kon ik een stukje varen en ik was meteen verslaafd! Mijn vader zag mij gaan en die wilde het ook meteen. Sindsdien kitesurfen we vaak samen en zijn wij niet van het water te slaan! Voordat ik ging studeren heb ik een jaar lang gekitesurfd, in Kaapstad en Australië. Om geld te verdienen gaf ik kitesurfles bij kitescholen! Naast mijn studie heb ik altijd lesgegeven, maar ik merkte dat ik mensen een betere ervaring kan geven door de les helemaal zelf te verzorgen. Vandaar heb ik in de zomer van 2019 besloten voor mijzelf te beginnen: Kev’s Kiteschool!"

IKO gecertificeerd

Kevins lessen volgen de IKO-methode, een internationaal erkende methode waarvan hij het certificaat zes jaar geleden heeft gehaald. Hierdoor hebben zijn lessen een vaste structuur zodat alle aspecten van het kitesurfen in veilige stapjes wordt uitgelegd. Hierbij wordt een deel op het land geoefend, daarna natuurlijk in het water!

Verschillende cursussen

Bij Kevs Kiteschool boek je verschillende cursussen om de beginselen van het kiten te leren, maar ook voor een opfriscursus ben je hier aan het goede adres. Ook voor de nieuwste hype, het foilen, of om te leren wavesurfen zit je bij Kevs Kiteschool goed. 

Naamloos-1

 

Meer informatie vind je op de website van Kevs Kiteschool. 

Heb je vragen? Bel gerust naar 06 45 18 22 46