• Gemakkelijk retour
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Veel producten uit voorraad leverbaar

Invicta

Geen producten gevonden!

Invicta heren jassen en dames jassen

Invicta is een Ialiaans merk wat al sinds 1906 bestaat. De Invicta heren jassen en damesjassen zijn duidelijk herkenbaar aan de mooi gesneden welbekende Italiaanse snit. Invicta heren jassen zijn voor de sportieve mannen die er toch gedistingeerd uit willen zien. Voor de dames heeft prachtige dames jassen ontworpen zoals alleen de Italianen dat kunnen. Deze dames jassen zijn multifunctioneel draagbaar. In een Invicta dames jas kunnen je je perfect bewegen met een Italiaanse uitstraling. 

INVICTA dames jassen

De Invicta dames jassen en hebben gevoerde kanalen, deze kanalen zijn gevoerd met een ademende synthetische vulling die dezelfde kwaliteiten heeft als dons. Omdat de kanalen van de  dames jassen  niet genaaid zijn maar geseald wordt de stof elastischer, dit garandeert een ideale bewegingsvrijheid  van deze dames jassen. Tevens voorkomt dit proces van sealen dat de vulling niet naar buiten komt. De Invicta dames jassen hebben door het proces van warm sealen een grotere waterafstotendheid. De dames jassen zijn voorzien van elastische bretels, zodat je de Invicta jas als een rugzag kunt dragen. Erg handig  zijn deze Idames jassen voor sportieve acties. 

Invicta heren jassen

De Invicta heren jassen zijn gemaakt voor de sportieve en ondernemende man, die er toch up to date uit wil zien. Ook in de Invicta heren jassen wordt gebruik gemaakt van het sealen van de kanalen, waardoor de  heren jassen extreem elastisch zijn. De synthetische vulling is een perfecte vervanger van de aloude donsvulling. Invicta garandeert door het warm sealen van de kanalen een betere waterafstotendheid. Ook zijn de heren jassen voorzien van elastische bretels, zodat je je jas handig op je rug kunt dragen. Kortom Invicta maakt sportieve heren jassen van Italiaanse klasse.

De dames jassen en heren jassen van Invicta  kun je vinden op onze website onder het kopje kleding.