• Gemakkelijk retour
 • Gratis verzonden vanaf € 50,-
 • Persoonlijke service
 • Snelle levering
 • Scherpe prijzen
 • Veel producten uit voorraad leverbaar

Sup school

De afgelopen jaren is de sport Stand Up Paddle boarding (SUP) aanzienlijk populairder en groter geworden. Het is een toegankelijke sport die eigenlijk overal wel uit te voeren is; waar water is kan je SUPpen! Veel mensen kopen een Stand Up Paddle board (de SUP) en gaan dan zelf aan de slag. Dit is prima natuurlijk, maar om alle basistechnieken of uiteindelijk gevorderde skills te leren, is het nemen van een SUP les verstandig én erg leuk. Wanneer je de basistechnieken goed aangeleerd krijgt van een SUP-leraar, zal het SUPpen je uiteindelijk veel makkelijker afgaan!

Sim Supt is de SUP-school waar wij bij Van Bellen mee samenwerken. Via ons kan je bij Sim Supt terecht voor SUP-lessen, SUP-trainingen, bedrijfsfeestjes, work-outs, SUP-tours en yoga op de SUP. De SUP-activiteiten van Sim Supt zijn mogelijk op verschillende locaties, zowel in Zuid-Holland als Noord-Brabant. Deze provincies bieden super mooie SUP-mogelijkheden, van open water tot prachtige landschappen met singels op de mooiste SUP-tours te maken.Ook zijn er in Brabant en Zuid-Holland veel binnenwateren wat voor het aanleren van de juiste SUP-technieken optimaal is. Bij Sim Supt wordt er naar de behoefte van de klant gekeken om de juiste SUP-plek te bepalen, uiteraard in overleg met de klant!

SUP les - Sim sup school

Sup Locaties

Sim Supt zorgt in samenwerking met ons altijd voor de beste en nieuwste SUPs voor de lessen, tours en bedrijfsfeestjes. Bij Sim Supt zijn er SUPs voor jong en oud, klein en groot! Onze Surfshop bevindt zich in aan het water in Willemstad. Willemstad ligt op randje van West-Brabant en Zuid-Holland, een regio die rijk is aan mooie binnenwateren. Zo biedt Sim Supt onder andere mooie tour-opties aan in Numansdorp, Zuid-Beijerland en Strijensas. 

Materiaal

De SUPs die Sim Supt gebruikt zijn opblaasbare SUPs, ook wel Inflatebles of Inflatable SUP genoemd. Deze opblaasbare SUPs zijn makkelijk te vervoeren en zijn en daarnaast ook erg sterk. Er bestaan ook harde SUPs, maar deze zijn door het hoge volume (grootte) lastiger te vervoeren en ook een stuk kwetsbaarder dan de opblaasbare SUPs. De opblaasbare SUPs bieden na het hard oppompen zo goed als dezelfde performance als de harde SUPs.

Een opblaasbare SUP is makkelijk en zonder gevaar voor schade mee te nemen op een boot of zeilboot. Ideaal dus om op vakantie met de boot actief bezig te zijn, of zeker ook als leuk tijdverdrijf voor de kinderen. De opblaasbare SUPs zijn door de huidige technologie al op te blazen tot 21 PSI. Door deze hoeveelheid lucht worden de SUPs ontzettend stijf, waardoor ze een hoge performance garanderen. 

De SUP Les

Tijdens de Sup lessen bij Sim Supt zoeken wij de ideale SUP die past bij je lengte en gewicht uit, waardoor je de ideale SUP beleving krijgt. De SUP lessen bij Sim Supt bieden je de optie om uw balans, peddeltechnieken en draai-technieken te verbeteren en optimaliseren en het aanleren van efficient SUPpen. Dit wil zeggen dat je met weinig kracht zo ver mogelijk door het water kan glijden. Door dit goed te oefenen kan je al na een paar trainingen op alle wateren SUPpen én kan je uit de voeten op je SUP in bijna alle weer condities. De fun-factor bij Sim Supt is erg belangrijk, tijdens de lessen wordt er hard getraind, maar zeker ook hard gelachen! Sim zorgt ervoor dat de activiteit die hij verzorgt altijd een gezellige én leerzame ervaring zal zijn!

SUP Huren

Uiteraard is het mogelijk om voor een uur, een dagdeel of meerdere dagen een SUP te huren om al de eerder genoemde mooie plekken zelf te ontdekken. Het is mogelijk om bij ons in de winkel een opgepompte SUP te huren en vanuit de Jachthaven in Willemstad een stukje te gaan peddelen. Daarnaast is het ook mogelijk om een SUP mee te nemen naar een andere spot. Meer informatie over SUP huren Zuid-Holland of SUP huren Noord-Brabant vind je onder de categorie SUP Verhuur.

Kwaliteit van een SUP

Op dit moment is er, zeker via het internet, een onmogelijk groot aanbod SUPs. Niet alle SUPs die aangeboden worden zijn van dezelfde kwaliteit. Wij verkopen alleen SUPs van gerenomeerde merken waar we 100% achter staan, bijna alle SUP-merken waar wij mee werken komen voort uit de surf-branche. De merken waar wij mee werken zijn:

 • STX sup
 • Brunotti sup
 • Aztron sup
 • Aquatone sups
 • Fanatic sup  
 • Naish sup  
 • Starboard sups

Uiteraard werkt Sim Supt met SUPs van de bovengenoemde merken. 

Boek een les of tour!

Doe jij een keer mee? Wil je een sup les of wil je een sup tour maken? Laat dan hieronder je gegevens achter. Doordat het suppen afhankelijk is van weer zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen voor een beschikbare dag.

Neem contact op met Sim
06 37 46 82 63