• Gemakkelijk retour
 • Gratis verzonden vanaf € 50,-
 • Persoonlijke service
 • Snelle levering
 • Scherpe prijzen
 • Veel producten uit voorraad leverbaar

Sim Supt

Ben je geïnteresseerd in SUPpen? Super tof! SUPpen is een toegankelijke sport waamee je gemakkelijk van start gaat. Toch raden we aan om eerst wat lessen te nemen voor je aan de slag gaat. SUPpen is namelijk nog veel leuker wanneer je de technieken goed uitvoert! Ondertussen zijn er steeds meer SUPscholen in Nederland te vinden en wij bevelen Sim Supt aan. Sim Supt is een mobiele SUPschool gevestigd in de Hoeksche Waard. Je kunt je les dus daar boeken, maar je kan ook samen met Sim Supt een andere plek afspreken. Bij Sim Supt wordt er altijd rekening gehouden met je ervaring, de weersomstandigheden en bijvoorbeeld groepsgrootte. Ze geven niet alleen lessen om het SUPpen onder de knie te krijgen; voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, SUPtours of gevorderde SUPtrainingen ben je ook aan het goede adres! 

Groeples suppen

Wie is Sim?

Zoals de naam misschien al had verraden is Sim het brein achter Sim Supt. Sim werkt in onze winkel, en in samenwerking bieden we de SUPlessen aan. Hieronder zal Sim zich kort introduceren:

"Ik ben Sim, 20 jaar en gek op alle water- en wintersporten. Eind december 2019 heb ik mijn studie afgerond van de sportopleiding CIOS, specialisatie watersport.

Na het CIOS ben ik aan het werk gegaan in de surf- en wintersport branche, zodoende dat ik bij Van Bellen Wind & Snow terecht ben gekomen. Zodra het voorjaar er weer aankomt begint het water elk jaar weer ontzettend te kriebelen, waardoor ik hier echt iets mee moest gaan doen!

Door de Corona periode ben ik een SUP (Stand Up Paddle) school begonnen in de Hoeksche Waard (onder Rotterdam). De 1,5 meter samenleving gaat goed met deze sport. Het Hoeksche Waard landschap is ideaal voor SUPpen, het heeft namelijk heel mooie wateren en genoeg niet ontdekte plekjes die ideaal zijn voor SUP of Kano.

Sim Supt - SUP School

Boek een les of tour!

Doe jij een keer mee? Wil je een sup les of wil je een sup tour maken? Laat dan hieronder je gegevens achter. Doordat het suppen afhankelijk is van weer zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen voor een beschikbare dag.

Neem contact op met Sim
06 37 46 82 63

Sup kopen?

Hieronder hebben we een buyers guide gemaakt voor iedereen die wilt beginnen met suppen. De aankoop gids voor sup's helpt je met het uitzoeken van een perfecte sup.

 • Hoe koop ik een Sup als beginner?

  Hoe koop ik een Sup als beginner?

  Geplaatst op 01-04-2021

  In deze aankoopgids vertellen we je alles over SUP’s (Stand Up Peddling). Welke sup’s zijn er? Waar moet je op letten als je er een aanschaft? SUP technieken? Handige tips en nog veel meer lees je in de aankoopgids van Van Bellen.