• 14 dagen retourrecht
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Grootste aanbod van Nederland
  • Altijd aanbiedingen

SUP Boards

1-10 van 10
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-10 van 10
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Opblaasbare Sup kopen?

Een nieuwe opblaasbaar Sup board  kun je online en in de shop bij Van Bellen kopen

Ben je op zoek naar een opblaasbare Sup, dan kun je deze aanschaffen via de website of in de winkel bij Van Bellen. We verkopen opblaasbare SUP boards van de merken Fanatic, Starboard, JP, STX, Brunotti, Red paddle en Unifiber.

We hebben een ruim aanbod in opblaasbare SUP boards. Er zijn verschillende soorten SUP boards zoals de Tour SUP boards, de All round Sup Boards. De All round Sup boards hebben een rondere outline, dit zorgt voor een goede wendbaarheid in het water. Met een All round Sup board kun je terecht op het vlakke water en in de kleinere golven. De TOUR SUP boards zijn smaller en hebben een spitse neus, waardoor je op vlak water gemakkelijk flinke afstanden kan maken.

Windsurf SUP board

Er zijn ook opblaasbare Sup's die een windsurfinsert hebben, waardoor je met deze SUP's ook kunt windsurfen. Het voordeel van een opblaasbare wind SUP is dat je met het hele gezin gebruik  kan maken van het SUP board. Staat er wind dan kun je windsurfen, is er geen wind dan ga je lekker peddelen. Kijk bijvoorbeeld naar het STX windsurf SUP Board .

Welke opblaasbare SUP kopen

We verkopen bij Van Bellen verschillende opblaasbare SUP boards. Voor uitgebreide voorlichting kom je het beste langs in de winkel. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om onze winkel te bezoeken dan kunnen we je via de mail of telefonisch ook heel goed bijstaan in je keuze.

Natuurlijk is het belangrijk dat je een keuze maakt voor een echt all-roundsup board of een tour Sup board. Beide SUP boards worden verpakt in tassen, waarin ook de pomp opgeborgen zit , een plakset, vinnen en het board zelf.

Volume van het SUP board

Het volume van de opblaasbare SUP heeft deels te maken met je gewicht. Ook speelt ervaring een grote rol , ben je meer ervaren dan zal een lager volume minder van invloed zijn, als wanneer je pas begint.  Bij de race en touring SUP'boards is deze vraag niet relevant. Bij allrounders adviseren we om vooral niet te klein te gaan, want het gaat ten koste van stabiliteit en glide. Wil je de SUP in de golven gebruiken dan kun je ook kiezen voor een kleinere SUP, omdat een kleiner SUP board beter wendbaar is dan een grotere. Het nadeel echter van een kleiner SUP board is dat je lastiger door de golven peddelt.

Opblaasbare SUP board

Sinds een paar jaar is de opblaasbare SUP ongekend populair geworden. Door verbeterde constructies  zijn de eigenschappen sterk verbeterd en kan je met een inflatable SUP perfect uit de voeten.  Bij de aanschaf van een opblaasbaar SUP board  moet je goed letten op de kwaliteit. De binnenkant van een opblaasbare SUP zit complex in elkaar, duizende draden houden de onderkant en de bovenkant bij elkaar, door deze constructie is het mogelijk om de SUP heel hard op te pompen zodat bijna hetzelfde gevoel ervaart als op een hard SUP board.

I