• 14 dagen retourrecht
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Grootste aanbod van Nederland
  • Altijd aanbiedingen

Skischoen op maat

Bootfitting: Skiën zonder pijn in je voeten

Herken je dat? Altijd wel een pijntje in je voeten tijdens het skiën? Dit is niet nodig! Doormiddel van bootfitting zorgen wij dat de skischoen perfect aan je voet wordt aangepast, zodat je optimaal kunt genieten van je wintersport. 

Allereerst zullen wij een uitgebreide voetanalyse doen. Vaak merken wij dat pijn in de voeten tijdens het skiën een maatprobleem is. Wanneer de schoen niet perfect aansluit aan de voet ontstaat er speling, waardoor je voet moeite zal moeten doen om op zijn plaats te blijven. Je kan je waarschijnlijk wel voorstellen dat dit pijntjes oplevert. Maar ook een te krappe schoen zal pijn op leveren. Daarom meten wij je voeten en ook stellen we de stand van je voeten vast. Aan de hand daarvan in combinatie met jouw wensen, zullen wij een aantal schoenen uitkiezen die we samen doorpassen, tot we de juiste schoen gevonden hebben. 

Verwarmen van skischoenen 

Voor een aantal schoenen van Atomic, Salomon en Fisscher kunnen we de schoen nog passender aan je voet te maken door ze te verwarmen. We raden je wel aan om even contact op te nemen wanneer je dit wil laten doen, dan kunnen we samen een tijdstip afspreken om de schoenen perfect aan je voeten aan te passen. 

 

_Atomic_Press_Release_2015_16_Memory_Fit_ENG-4

* = verplicht