• 14 dagen retourrecht
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Grootste aanbod van Nederland
  • Altijd aanbiedingen

dames snowboards

1-12 van 12
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-12 van 12
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Snowboard dames kopen

We hebben bij van Bellen wind en snow een ruim assortiment dames snowboards van o.a. de merken Roxy, Burton, Jones, Amplid, Nitro, Bataleon & Vimana. Er zijn speciale dames snowboards, speciaal ontwikkeld zijn voor, uiteraard, dames.  De snowboard dames zijn meer getailleerd en vaak lichter gebouwd. Dit zorgt ervoor dat ze qua bestuurbaarheid ideaal zijn afgesteld voor de boardchicks onder ons! Daarnaast is er bij de dames snowboards een onderscheid gemaakt  tussen  snowboards voor de gevorderde en beginnende snowboardsters.

Snowboard dames: Waar let ik op?

Om het goed dames snowboard te kopen, zijn er een paar belangrijk vragen. Ten eerste is het belangrijk, wat verwacht je van je snowboard? Wil je een snowboard kopen wat geschikt is om te freeriden of een snowboard wat geschikt is voor in het funpark, of wil je alleen maar keihard van de witte slopes afdalen, of lekker riden in de poeder?

Kortom er zijn nogal wat mogelijkheden, freestyle snowboards, freeride snowboards, allmountain dames snowboards. Een goed dames snowboard  geeft natuurlijk de beste prestaties als het gecombineerd wordt met dames snowboardbindingen en dames snowboardschoenen

Nieuwste collectie dames snowboards

De nieuwe damessnowboards zijn weer verbeterd, alles op het gebied van snowboarden is gericht op het verhogen van het plezier op de piste. De huidige generatie snowboards, bindingen en schoenen hebben als doel dat je langer op de piste kan boarden , dus optimaal kan genieten van je snowboarddag. De nieuwe generatie snowboards en bindingen zorgen er namelijk voor dat je minder kracht en energie nodig hebt om lekker relaxed te snowboarden. Daarnaast zijn de grafics van de dames snowboards ook steeds mooier geworden en zijn de bindingen voor dames ook uitgevoerd in mooie kleuren, zodat je een mooie set kan samenstellen. Als je van plan bent om eerst een nieuw snowboard te kopen en later pas de bindingen te vervangen dan kan dat ook. De meeste bindingen passen namelijk ook op de nieuwe snowboards.

Haal je dames snowboard bij Van Bellen!

Bij van Bellen wind en snow kunnen we je heel goed adviseren bij het kopen van je nieuwe snowboard. Alle girls die bij van Bellen wind en snow werken snowboarden zelf ook en hebben veel ervaring in de sneeuw. Veel van de boards die we verkopen hebben we zelf gereden en daardoor zijn we in staat om jou van heel goed advies te dienen en je te ondersteunen in het kopen van je nieuwe snowboard. Daarom zijn alle dames bij ons juist aan het goed adres!