• Gemakkelijk retour
 • Gratis verzonden vanaf € 50,-
 • Persoonlijke service
 • Snelle levering
 • Scherpe prijzen
 • Veel producten uit voorraad leverbaar

Snowboard set kopen

Snowboard sets

Zoekend naar een complete snowboard set? Wij hebben bij Van Bellen +5 snowboard met bindingen sets te koop, al vanaf € 249,95! Geen zin om zelf het juiste Snowboard met Bindingen te combineren? Wij helpen je daar graag een handje mee. De merken Amplid, Nitro, Roxy en Vimana bieden namelijk dit soort sets aan. Hierdoor heb je altijd passende snowboardbindingen bij je snowboard. Het kan soms erg moeilijk zijn om te kiezen voor de juiste combinaties door de vele bindingen en snowboards. Ga daarom voor een wat makkelijkere weg en koop een snowboard set van een merk naar keuze! Hieronder kort een aantal voordelen bij het kopen van een complete snowboard uitrusting:

 • Je bespaart veel tijd naar het zoeken van de juiste artikelen.
 • Optimale set-up board/binding combinatie.
 • Bij een complete snowboard set krijg je veel waar voor je geld.

Keuze maken uit snowboard sets

Voordat je een snowboard set heren of dames aanschaft, is het belangrijk om jezelf af te vragen op welk niveau je zit. Een beginner heeft namelijk een ander soort board nodig dan mensen die al hun hele leven snowboarden en dus vergevorderd zijn. Dit heeft allemaal te maken met de flexibiliteit van een snowboard. Ben je een beginner? Dan is het verstandig om een flexibel snowboard aan te schaffen. Dit zorgt er namelijk voor dat je makkelijk door de bochten heen kan leren gaan. Ben je gevorderd of zelfs al vergevorderd? Dan kan je ervoor kiezen om een wat stijvere snowboard set te kiezen.

Naast het niveau is het ook belangrijk jezelf af te vragen wat je style is van snowboarden. Afhankelijk van je style kies je namelijk een bepaalde setup van je gear. Ben je een all-mountain, freestyler of freerider? Hieronder leggen we kort uit welke snowboard set-up bij welke style past:

 1. All-mountain: Zoals de naam het al zegt kan je met deze set-up onder alle omstandigheden goed boarden. Je set-up heeft vaak een medium flex. Je board is niet te stijf en voor je binding geldt hetzelfde. Hierdoor kan je onder alle omstandigheden goed boarden.
 2. Freeride: Wanneer je een echte freerider bent heb je ook een set-up nodig die hier bij past. Je kiest hier dan vaak voor een wat stijver board en binding.
 3. Freestyle: Met een freestyle snowboard set kies je voor een flexibel board en bindingen. Hierdoor ben je wendbaarder en kan je makkelijker tricks uitvoeren.

Snowboard set dames en heren

Bij van Bellen maken we specifieke snowboard sets voor heren en voor dames. Deze snowboard set-ups verschillen namelijk aanzienlijk. De verschillen tussen een complete snowboard set zitten hem in:

 • Stijfheid van het board en de binding
 • Gewicht van het board en de binding
 • Lengte van het board en de binding
 • Breedte van het board en de binding

Daarnaast zal er ook altijd gekeken worden naar wat je gewicht is en wat je lengte is om de ideale set te creëren.

Snowboard set met bindingen

Wanneer je een snowboard naar keuze hebt gevonden moet je er ook nog de juiste bindingen bij zoeken. De snowboard set dames en heren die wij aanbieden hebben deze combinatie al voor je gemaakt! Het scheelt een hoop tijd om niet zelf naar een snowboard set te zoeken! Zie je niet de perfecte ertussen staan? Kom dan langs in de winkel en stel jouw ideale set samen. Naast de bindingen heb je natuurlijk wel nog snowboardschoenen, een helm en eventueel snowboardkleding nodig. Dit kan je ook bij ons in de webshop vinden. Van Bellen doet er alles aan om jouw wintersport zo soepel mogelijk te laten verlopen zodat je er zelf vooral van kan genieten!