• Gemakkelijk retour
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Veel producten uit voorraad leverbaar

Kitesurf sets kopen

1-3 van 3
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-3 van 3
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Kitesurf set kopen

Koop je complete kitesurfset bij Vanbellen Wind & Snow

Start jij met kitesurfen en wil je zelf een complete kitesurfset kopen? Bij Van Bellen Wind & Snow bieden we complete kitesurf sets aan voor de scherpste prijzen. Zie je een set in een andere samenstelling of voor een andere prijs? Neem dan contact met ons op via de Whatsapp button, mail of telefoon. Ook staat er in onze kitesurfshop altijd een specialist klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte kitesurfset.

We hebben kite surf sets samengesteld van Naish en RRD. Dit zijn gerenommeerde kitesurf merken, zij leveren kites van de beste kwaliteit in de kitesurfwereld. Welk merk kitesurf set je kiest is voor iedereen verschillend. Een complete kitesurf set kopen is voordeliger doordat het in een setprijs aangeboden wordt. Een kitesurf set bevat over het algemeen een kite, een kite bar, leash een kitepomp en een kiteboard. Natuurlijk kan het per set afwijken wat in de prijs inbegrepen is, maar bovengenoemde is zeker een goede richtlijn.

Onze Complete kitesurf set merken

RRD

RRD komt uit Italië en staat voor Roberto Ricci Designs. RRD kites staan bekend om de goede kwaliteit en fantastische vliegeigenschappen. Daarnaast is het merk RRD herkenbaar aan de kleurrijke vliegers en mooie Italiaanse design. RRD staat ook bekend om het sterke een slimme system omtrent de Bar en lijnen. Bij RRD kites kan je met 1 bar alle kites uit alle jaren bedienen. Dit zorgt ervoor dat wanneer je voor RRD kites kiest, je maar 1 keer een bar hoeft aan te schaffen. Deze bar kun je dan op alle RRD kites aansluiten. Verder staat RRD bekend als een kitesurf merk met een zeer hoge prijs-kwaliteit verhouding.

Naish

Het andere merk waar wij complete kitesurfsets van verkopen is Naish. Dit merk is opgericht door de surf legende Roby Naish. Naish wordt door vele gezien als het meest vooruitstrevende en vernieuwende merk op de markt. Naish kites maken bijvoorbeeld gebruik van het quad tex materiaal, wat de kites ontzettend sterk een erg lang mooi houdt. Verder produceert en designed Naish over het algemeen de prijs-winnende kites op de grote toernooien zoals; king of the air.

Welke Kite past het beste bij mijn Kitesurfset?

Het eerste en misschien wel het meest belangrijke onderdeel van je kiteset is de vlieger. De kites zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. De grootte van de kite kies je aan de hand van je gewicht en weersomstandigheden. Meestal is er keuze in de grootte van de kite bij het kopen van een kitesurfset. Sommige mensen kiezen ervoor om gelijk twee kites aan te schaffen om is bijna alle condities te kunnen kitesurfen. Veel gekozen maten zijn een kite van 9m,10m of 11. In onze kites pagina op de website vind je veel extra informatie over de verschillende mogelijkheden.

Welke Kite Bar past het beste bij mijn complete kitesurfset?

Een ander cruciaal onderdeel van de kitesurfset zijn de bar en lijnen. Met een kite bar bestuur je de kite en bedien je de power die de kite geeft. Bij Vanbellen Wind & Snow zit er altijd een bar en lijnen bij een kitesurf set. Bij de bij ons aangeboden sets zit er standaard de best passende bar en lijnen bij de kitesurfset. Vaak wordt er standaard bij de bar en lijnen een leash voor aan je kitesurf trapeze meegeleverd. Ziet u toch zelf liever een andere kite en bar en lijnen combinatie? Dan is dat zeker geen probleem en maken we graag voor jou een setprijs. Meer informatie over de verschillend opties vind je op de kitebar pagina.

Welk Kiteurfboard moet ik kiezen voor bij mijn kitesurfset?

Natuurlijk hoort er ook een kiteboard bij een complete kitesurf set. Bij een kiteboard horen meestal footpads waarmee het board aan je voeten blijft zitten. Verder worden er vinnen bijgeleverd waarmee makkelijker stuurt en het board koers kan houden. De kitesurfboards bij ons in de surfshop worden in meerdere maten en types aangeboden om een passende combinatieaan te kunnen bieden. Zo bieden we kitesurfboards aan die erg gemakkelijk zijn bij jou eerste kite meters en eerste rakken. Ook bieden we kite en board combinaties aan voor als je wat verder bent en bijvoorbeeld toe werkt naar je eerste sprongen. Heb je vragen over de verschillende boards, neem dan contact met ons op of kom langs bij in de kitesurfshop in Willemstad.

Kitesurf set

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat zit er nog meer in een complete kitesurfset?

Om de set helemaal compleet te maken doen wij standaard een kitepomp bij de kitesurfsets. Om een kite vorm te geven moet hij deels opgepompt worden. Hiervoor gebruik je een speciale kitepomp. Andere kite asseccoires zoals een wetsuit, helm en trapeze kunnen wij ook bij vraag ook aan de complete kitesurfset inberekenen.

Extra Advies

Ook voor andere kitesurf benodigdheden ben je bij Van Bellen aan het goede adres. Wil je bijvoorbeeld je kitesurf set compleet maken? Kijk dan nog voor een kitesurf wetsuit en een kitesurf trapeze. Ben je van plan om ook met kouder weer te gaan kiten? Dan raden wij zeker aan om surfschoentjes en surfhandschoenen te dragen!  Voor contact met een van onze specialisten bel naar: 0168-473220, druk op de whatsapp button of mail naar: info@vanbellen.nl.

Waarom een complete kitesurfset aanschaffen?

Het voordeel van een complete kitesurf set is dat de verschillende onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd. Zo zijn er set voor beginners, maar ook voor gevorderde. Daarnaast krijg je vaak flinke korting op een set dan wanneer je losse onderdelen zou halen. 

Waar bestaat een complete kitesurfset uit?

Een complete kitesurfset bestaat bij Van Bellen uit de volgende onderdelen: Kite, kiteboard inclusief pads, kitebar en een pomp. Met deze set ben je good to go om het water op te gaan.

 

 

 

Hoe duur is een kitesurf set?

Een kitesurf set kost gemiddeld tussen de 2000 en 4000 euro. Je hebt dan een kiteboard, kitebar, kite, pomp en een wetsuit.