• Gemakkelijk retour
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Veel producten uit voorraad leverbaar

Surfhandschoenen kopen

1-21 van 21
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-21 van 21
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Surfhandschoenen kopen

Neopreen surfhandschoenen kopen, online of in de winkel bij Van Bellen

Ben je op zoek naar surfhandschoenen? Van Bellen Wind & Snow verkoopt online en in de winkel diverse soorten surfhandschoenen. We verkopen surf handschoenen van de merken ION, Mystic, Prolimit en Dakine. De neopreen surfhandschoenen kunnen voor verschillende watersporten, zoals windsurfen, kitesurfen, suppen en zeilen gebruikt worden. 

Welke surfhandschoenen kopen?

Er zijn verschillende soorten surfhandschoenen te koop. Full finger surfhandschoenen worden vaak gebruikt om te kiten en te windsurfen. Een voordeel van een full finger surfhandschoen is dat de neopreen surfhandschoen niet alleen je handpalm goed beschermt, maar er ook voor zorgt dat je langer kan varen omdat je handen minder snel koud worden.

De half finger surfhandschoenen kun je gebruiken om te windsurfen , te kiten, maar ook om te suppen en te zeilen.

Het is natuurlijk altijd fijn om desurfhandschoenen in de winkel te passen, maar de meeste surfhandschoenen hebben een normale pasvorm dus deze zijn ook heel goed via de website te bestellen.

Full Finger Surfhandschoenen kopen

Er wordt veel aandacht besteed aan het maken van surfartikelen, dus ook de surf handschoenen worden met aandacht gemaakt. Dit omdat juist deze kleinere artikelen zoals een surfhandschoen vaak van groot belang is op het water. Het kan je dag maken of breken. Als voorbeeld kan  de Ion Claw surfhandschoen dan ook een belangerijk onderdeel uitmaken van je surfuitrusting. De bedoeling van de Ion Neo surf accessoires waaronder ook de surfhandschoenen vallen, is protectie en warmte. De surfhandschoen is vervaardigd uit 80% neopreen en 20% nylon.

Half Finger surfhandschoenen kopen

Ook de half finger gloves worden veel verkocht aan wind- en kitesurfers, maar ook worden ze veel verkocht aan mensen die suppen en zeilen. De half finger surfhandschoen is zo gemaakt dat je genoeg gevoel houdt om prettig te varen. De surfhandschoenen zijn extra versterkt op de rug van de hand en de vingers. Daarnaast zijn half finger surf handschoenen voorzien van ademend mesh, wat zorgt voor meer comfort. Over de knokkels van de vingers zit neopreen bekleding, ter bescherming van de vingers. De surfhandschoen is voorzien van anti-slip en aan de pols zit een klitteband sluiting, wat zorgt dat de handschoenen makkelijk aan en uit gaan. De Dakine surfhandschoen is een half- vingerhandschoen welke als surfhandschoenen, kitesurfhandschoenen, en zeilhandschoenen gebruikt kan worden.  Deze handschoen is speciaal gemaakt om je handen warm te houden tijdens de koelere dagen op het water, maar ook ter bescherming van je handen.  Dakine heeft een goede grip,  De Dakine surf, kite, zeil handschoen is vervaardigd uit 80% polyester, 20% polychloropreen.