• Gemakkelijk retour
 • Gratis verzonden vanaf € 50,-
 • Persoonlijke service
 • Snelle levering
 • Scherpe prijzen
 • Veel producten uit voorraad leverbaar

Kite | Kitesurf set | Kiteboard | Kite bar | Kitesurf trapeze | Kitebag

1-48 van 162
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-48 van 162
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Kitesurfspullen kopen?

Bij Van Bellen moet je zijn voor een uitgebreid kitesurf assortiment

Vanbellen Wind & snow is al 15 jaar dé kitesurfspecialist in Nederland. Bij ons in de surfshop of online kun je terecht voor de bekende kitesurf merken zoals:

 • Naish
 • RRD
 • Cabrinha
 • Brunotti
 • Prolimit
 • Ion
 • Mystic

Alle producten van de bovenstaande kitesurf merken zijn bij ons zowel online als bij ons in de grote kitesurfshop beschikbaar. Voordat je kitesurf spullen gaat kopen is het erg belangrijk om je goed te informeren over de verschillende mogelijkheden in het kitesurfen. Bij ons in de surfshop in Willemstad staat er altijd een specialist klaar om u van het passende kitesurf advies te voorzien.  Er zijn ontzettend veel verschillende mogelijkheden bij het kopen van kitesurfspullen. Het kan zijn dat u net begint en een complete kitesurf set zoekt, of dat u al langer kite en bijvoorbeeld graag wilt gaan foilen. Op al deze gebieden kunnen wij u van het beste advies voorzien.

Kitesurf set kopen? Wij adviseren je graag

Bent u net begonnen met kitesurfen of wilt u gaan beginnen? Dan is het kopen van een complete kitesurf set het voordeligst. Bij ons in de surfshop bieden wij sets aan van de merken: Naish en RRD. Wij proberen altijd de beste sets voor de scherpste prijzen aan te bieden. Ziet u elders de set in een andere samenstelling of voor een lagere prijs? Neem dan contact met ons op en wij proberen het dan voor u passend te maken. We proberen altijd het beste kitesurf advies te geven, zowel online als in de winkel. Natuurlijk raden wij u aan om langs te komen in de winkel. Lukt dit niet door bijvoorbeeld de grote afstand of te weinig tijd? Dan kunt u ook heel ver komen met alle informatie die op onze site staat. Wilt u nog specifieker advies op afstand? Via de telefoon en/of mail kunnen we u zo goed mogelijk adviseren. U kunt heel gemakkelijk uw kitesurf vragen stellen aan ons via ons contactformulier op de website of via de WhatsApp button.


Waar bestaat een kitesurfset uit?

Als u een kitesurfset koopt bij Vanbellen Wind en Snow heeft u eigenlijk allesbehalve een wetsuit en trapeze om te gaan kiten. De kitesurfset bevat de kitevlieger, bar en lijnen, leash, pomp en het kitesurfboard. Kortom alles wat u nodig heeft om jou kitesurf carriere te beginnen, of om hem naar een nieuw level te brengen. Wij bieden verschillende kitesurfsets aan, omdat wij meerdere voorkeuren in het kitesurfen willen voorzien. En beginnende kiter zoekt over het algemeen naar een rustige kite in combinatie met een wat groter board. Een al wat meer gevorderde kiter zoekt  een al wat agressievere/wendbaardere kite en kleiner board om de tricks en jumps onder de knie te krijgen.

Losse Kite kopen?

Ook wanneer u opzoek bent naar een losse kite, kunt u bij vanbellen kiezen uit een specialistisch samengesteld aanbod. Bij Vanbellen kun je terecht voor alle modellen van de merken:

Heeft u een model op het oog maar dit staat niet op onze website? Neem dan contact met ons op via de whatsapp button, telefoon of mail. Vaak kunnen wij deze kite dan toch snel voor u regelen. Voor meer informatie over de kites die bij ons in de surfshop te koop worden aangeboden, kijk dan op de kites pagina.

Kitesurf board kopen doe je bij Van Bellen. Online of in de winkel

Als u bij ons langs komt in de winkel dan nemen we uitgebreid de tijd om uw wensen te inventariseren. Welke kitesurf spullen je nodig hebt hangt af van verschillende elementen. Zo zullen wij willen weten wat je kitesurf ervaring is of waar je graag surft, je favoriete kitesurfspot. Wanneer we alle informatie verzameld hebben, zullen we samen met jou op zoek gaan naar de meest geschikte kitesurf artikelen bij ons in de winkel. 

Bij ons in de kitesurfshop verkopen we bij ons in de  een breed assortiment van verschillende boards. In de kitesurfwinkel hebben we de volgende drie type kitesurfboards:

Meer over deze diciplines in het kitesurfen kun je vinden bij de kitesurfboards. Bij ons in de kitesurfshop en online verkopen we kitesurfboards van de merken;

Dit zijn de meest vooruitstrevende en kwaliteit biedende de merken in de kitesurfboard – wereld. Wij kunnen aan het volledige assortiment van deze merken komen, dus heb je interesse in een model dat niet bij ons op de site staan? Neem dan contact met ons op. Het is erg belangrijk dat je het juiste kiteboard bij jouw kite en ervaring koopt. Een slecht passend board kan je kitesurf ervaring sterk verminderen. De belangrijkste punten waarop je moet letten bij het aanschaffen van een kitesurfboard is niveau en lichaamsgewicht. Je niveau bepaald de stijfheid en maat van het bij jou passende kitesurfboard. Zo heeft een beginner een wat minder stijf kiteboard in een relaitief grote maat nodig. Door deze combinatie is jouw kitesurfboard vergevingsgezind en maak je gemakkelijk een waterstart. Een board voor een gevorderde kiter is meestal stijver en vaar je relatief in een kleine maat. Dit geeft de optie om hard je edge aan te kunnen snijden, waardoor je hoger en met meer controle kunt springen.

Losse kitesurfbarren koop je online of bij ons in de kitesurfshop!

Ben je al in bezit van een kite en een kitesurfboard? Dan is het enige wat je nog nodig hebt een betrouwbare kitesurfbar. Bij ons online en in de shop in Willemstad kun je terecht voor een passende bar bij uw kite/kites. Het belangrijkste bij het kopen van een kitesurfbar is dat hij goed op uw kite aansluit. De barren die bij ons worden verkocht zijn van zeer hoge kwaliteit. Het voornaamste verschil met de barren van de mindere kwaliteit merken is de sterkte en rekbaarheid van de lijnen. De barren van Naish, RRD en Cabrinha staan erom bekend erg lang mee te gaan en lang in goede conditie te blijven. Bij RRD kun je bijvoorbeeld met 1 bar alle kites van alle jaren die RRD worden aangeboden gebruiken. Meer informatie over een kitebar? Stuur ons een whatsapp berichtje via de button.

Kitesurf trapezes, impactvesten en helmen vind je online en in de winkel bij Vanbellen Wind & Snow

Safety first is het belangrijkste element in het kitesurfen. Om veilig te kunnen kiten zijn een goed passende trapeze, impactvesten en kitesurfhelm cruciaal. Allereerst is het superbelangrijk om een goedpassende trapeze te hebben. De trapeze verbindt jou en de kite via de bar. Als deze niet goed past zal de trapeze gaan schuiven wat jou kitecontrol erg vermindert. Wanneer de trapeze te groot is schuift hij vaak naar boven tegen je ribben aan. Dit is een bekend probleem bij kiters, wat als erg vervelend wordt ervaren. Dit voorkomt u door een goed-passende trapeze te nemen.

Een kitesurf impactvest zorgt ervoor dat de klappen op het water minder hard zijn bij het vallen. Buiten het vallen geeft een kite-impactvest ook extra drijfvermogen wat de veiligheid en het comfort vergroot. Een kitesurf impact drijfvest is speciaal gemaakt om passend boven u trapeze aan te sluiten. Normale reddingsvesten of drijfvesten passen slecht in combinatie met het dragen van een kitsurftrapeze.

Tot slot, is het slim om een kitesurfhelm te dragen bij het kitesurfen. Zeker in het begin raden wij het aan om een kitsurfhelm te dragen om de klappen op het water te breken. Ook wanneer je gevorderd bent en een stap verder wilt met freestylen is het erg slim om een kitesurfhelm te dragen.

Als je kijkt naar losse producten om te kitesurfen ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij verkopen behalve een kiteboard, kitevliegers en een kite bar, natuurlijk ook kleinere kite artikelen als een kite pomp, voetbanden en een kite trapeze. Kortom, alles voor de perfecte kitesurf set. 

Surftassen speciaal voor jou kitegear. Koop je kitebag online

Wat ook niet onbelangrijk is, is het vervoeren van je kitesurf spullen. Hiervoor hebben we een groot aanbod aan surftassen. Zo hebben we een kitebag met wieltjes, perfect om mee te nemen in het vliegtuig. Maar ook gewone boardbags en kitesurf tassen koop je bij ons. Kitesurftassen zijn een slimme aankoop aangezien de meeste schade aan spullen op het land plaatsvind. Een goede kitesurfbag of boardbag zorgt ervoor dat u spullen waarde blijven houden.

Kitesurf accessoires voor jou kitegear?

Als je kijkt naar losse producten om te kitesurfen ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij verkopen behalve een kiteboard, kitevliegers en een kite bar, natuurlijk ook kleinere kite artikelen als een kite pomp, voetbanden en een kite trapeze. Kortom, alles voor de perfecte kitesurf set.  Buiten de perfecte kitesurfbags en boardbags vindje bij ons ook telefoon accessoires, leashes, losse lijnen, vinnen, plaksetjes etc. Kortom voor alles rondom het kitesurfen kunt ook bij ons terecht.

Kitesurf advies

Heeft u interesse in het beginnen van een kitesurf carriere of kite u al langer? Voor alles omtrent het kitesurfen kunt u terecht bij ons in de webshop of in de grote surfshop in Willemstad. Om meer te weten te komen over specifiekere onderdelen van het kitesurfen? Bezoek de volgende pagina’s;

kitesurfen

Heb je nog vragen? Kom dan gezellig langs bij ons in de shop waar altijd een expert klaar staat. Ook kun je mailen naar: info@vanbellen.nl of bel ons op: 0168-473220.

Is kitesurfen moeilijker dan windsurfen?

Om te leren kitesurfen zal je het in het begin moeilijker hebben dan met windsurfen. na de eerste 10 uur wordt het vaak heel makkelijk en is het een stuk makkelijker om op een leuk niveau te komen dan windsurfen.

Moet je sterk zijn om te kunnen kitesurfen?

Nee, dit is helemaal niet nodig. Dit komt doordat je een harnas aanhebt die de kracht van je kite opvangt. Met de juiste techniek kost het dus nauwelijks kracht en kan iedereen het leren.

Is kitesurfen moeilijk om te leren?

Nee het is niet moeilijk om te leren! Zowel jong als oud kunnen het leren. Hoe snel je het kan hangt af van twee skills. Het besturen van de kite en het riden van je board die je gelijktijdig uitvoert. Afhankelijk van je leercapaciteit, coördinatie en balans kan je soms binnen een paar dagen het leren. Sommige doen er wat langer over en hebben een paar weken nodig. We adviseren altijd om eerst lessen te nemen, omdat kitesurfen een extreme sport is die gevaarlijk kan zijn als je niet weet wat je doet.