• Gemakkelijk retour
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Veel producten uit voorraad leverbaar

Freeride boards kopen

1-12 van 12
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-12 van 12
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Freeride Boards Kopen- Vanbellen Wind & Snow

Bij Vanbellen Wind & Snow heeft u keuze uit een zeer ruim aanbod freeride windsurfboards. Deze koopt u gemakkelijk online via onze webshop of kom langs bij ons in de surfshop voor persoonlijk advies in Willemstad. Freeride windsurfen is een discipline in windsurfen die voor de meeste mensen de beste keuze is. Freeride windsurfplanken bieden eindeloze vaar opties is veel verschillende weer condities. Bij ons in de surfshop verkopen wij de high end freeride windsurfplanken van de volgende merken:

Waarom een freeride windsurfboard?

Wanneer je opzoek bent naar een comfortabel windsurfboard met veel opties voor verschillende vaarstijlen is een freeride board de best optie! Freeride boards zijn de meest gekozen boards voor zowel beginners als gevorderde windsurfers. Beginnende surfers kunnen met het hoge drijfvermogen en de stabiliteit de eerste rakken in plané varen en snel doorgroeien. Waar aan de andere kant gevorderde windsurfers vol kunnen knallen, gijpen, jiben en springen. Kortom een freeride windsurfboard biedt eindeloze opties. Ook zien wij op het moment een grote groep herintredende windsurfers die kiezen voor de freeride boards. De herintreder kiest over het algemeen ook voor een freeride board, aangezien dit alles en meer biedt met vergelijking tot de boards die ze gewend zijn.

Welk Freeride board moet je kopen?

Allereerst zijn er verschillende merken en types die windsurfplanken voor freeride surfen maken. Wat is nou het beste freeride windsurf board om te kopen? Dit hangt volledig af van uw niveau, gewicht en voorkeuren. Bij windsurfen wordt de grootte van de plank uitgedrukt in liters of volume. Veel voorkomende volumes in de freeride winsurfboards zijn 105 liter, 115 liter, 125 liter, 135 liter en 145 liter. Hoe hoger het volume hoe meer drijfvermogen en stabiliteit de plank heeft. Dus bent u een nog in de fase dat u het zeil optrekt vanaf de windsurfplank, dan zijn afhankelijk van uw gewicht boards met de liter inhoud van 135 of 145 de juiste maat.
Windsurft u al een stuk langer en wilt u de stap maken om meer te manoeuvreren of bijvoorbeeld te jiben, dan wordt dit een stuk makkelijker op een plank met een lager volume zoals 105 of 115 liter.

Wat is de shape - vorm van een freeride windsurfboard?

Over het algemeen zijn freeride winsurfplanken kort en breed. De vorm van de onderkant van de boards is rond, wat ervoor zorgt dat de planken snel en gemakkelijk planeren. Doordat de boards relatief kort en breed zijn geven ze veel stabiliteit, maar draaien ook erg gemakkelijk. De vorm van een freeride windsurf board is voor de meeste mensen de ideale shape om in de meeste weer condities heerlijk te kunnen varen.

Advies Freeride Winsurfboards

Heeft u interesse is in het kopen van een windsurfboard? Schroom dan niet om contact op te nemen via de nieuwe whatsapp button, mail of telefoon. Ook staat er altijd een expert klaar in de shop om u van uitgebreid advies te voorzien. Bij Vanbellen Wind & Snow hebben we al ruim 30 jaar ervaring in het windsurfen, waardoor we u het perfecte advies kunnen bieden.