• Gemakkelijk retour
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Veel producten uit voorraad leverbaar

Ski- en Snowboard Onderhoud voor optimaal plezier op de piste

Niets is frustrerender dan een snowboard dat niet soepel glijdt of ski's zonder grip op ijzige hellingen. Laat dat plezier op de piste niet verpesten door slecht onderhouden materiaal. Bij ons ben je aan het juiste adres voor professioneel ski- en snowboardonderhoud met de perfecte combinatie van vakmanschap en geavanceerde machines.

Onze onderhoudsservice

Onze deskundige onderhoudsservice zorgt ervoor dat jouw ski's of snowboard weer in topconditie zijn. Wij gebruiken professionele machines om ze te slijpen, waxen en indien nodig bij te vullen. Ook voor reparaties kun je bij ons terecht. Wij voeren vakkundig kantenrichting uit, repareren topsheets en plaatsen indien nodig nieuwe inserts. Voor een onderhoudsbeurt kom je langs bij ons in de winkel in Willemstad. Wij zijn 7 dagen in de week geopend en je kunt gratis parkeren voor de deur! Wintersporters uit de gehele regio weten ons te vinden. Onze winkel is dan ook goed en gemakkelijk bereikbaar vanuit verschillende plaatsen als Rotterdam, Dordrecht, Oud-Beijerland, Sommelsdijk, Middelharnis, Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda en regio Antwerpen vanuit België.

Aanpassingen en afstellingen

Naast onderhoud bieden wij ook aanpassingen en afstellingen voor je ski's aan. Met behulp van speciale machines zorgen we ervoor dat je ski's alleen uitgaan wanneer dat nodig is, en dit alles volgens de juiste specificaties.

Wat wij voor je snowboard / ski's doen:

wintersport onderhoudReinigen / Voorslijpen

We starten met het grondig reinigen en voorslijpen van de base voor optimale waxopname en prestaties.

Opruwen

Het belag wordt opgeruwd om een betere hechting van de wax te garanderen, waardoor je soepeler over de sneeuw glijdt.

Belag repareren 

Beschadigingen aan het belag worden zorgvuldig gerepareerd om de duurzaamheid van je materiaal te waarborgen. Indien nodig, vullen we beschadigingen, zoals gaten en krassen zorgvuldig op.

Kantslijpen / Tuning

Onze vakkundige kantslijptechniek zorgt voor scherpe, goed getunede randen, waardoor je maximale grip hebt op diverse sneeuwcondities.

Vlakslijpen

Met precisie vlakslijpen zorgen we voor een gelijkmatige basis, essentieel voor optimale controle en wendbaarheid op de piste.

Hotwaxen en Polijsten

Tot slot voorzien we je snowboard/ski's van een hoogwaardige waxbehandeling en polijsten we het oppervlak voor een moeiteloze glijervaring.      

 

Prijzen, Wat kost ski onderhoud?

  Basisbeurt  Totaalbeurt 
Snowboard  € 34,95  € 44,95
Ski  € 24,95  € 34,95

Afstellen per paar ski's: € 15,00
Waxen: € 15,00

GELIEVE JE SNOWBOARD AF TE LEVEREN ZONDER BINDINGEN

Kies voor onze professionele service en geniet maximaal van je wintersportervaring. Wij brengen jouw ski's en snowboard in topvorm, zodat jij zorgeloos de piste op kunt. Kom vandaag nog langs in onze winkel!

Zelf je ski's of snowboard waxen en slijpen

Van Bellen Wind & Snow zorgt voor het perfecte onderhoud van jouw ski's of snowboard. Zelf kun je ook onderhoud uitvoeren aan je ski's of snowboard. Je gereedschap en materialen voor waxen en slijpen koop je eenvoudig online bij Van Bellen. Je kan losse artikelen als ski wax, schraper en een slijpset kopen, maar je kunt ook een complete waxset kopen. In een wax set zitten alle benodigdheden die nodig zijn om je board waxen, maar ook voor het slijpen van je board en het eventueel opvullen van putjes en gaten in je materiaal. Een compleet waxsetje bevat meestal een speciaal strijkijzer wat waxijzer genoemd wordt, een kantenslijper, opvulstokjes, polijstdoekje en wax. Bekijk hier alles wat je nodig hebt om zelf je ski's of snowboard te onderhouden.