• 14 dagen retourrecht
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Grootste aanbod van Nederland
  • Altijd aanbiedingen
Filters

Kites

1-2 van 2
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-2 van 2
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Kite kopen? 

Je nieuwe kite van RRD of Cabrinha online of in de winkel kopen bij Van Bellen

Op zoek naar een nieuwe kite? Je koopt deze online en in de shop bij Van Bellen. We verkopen twee top merken: RRD kites en Cabrinha kites

De kitevliegers van Cabrinha en RRD zijn met zorg ingekocht. We bieden verschillende kites aan, aangepast op ieders budget, maar met goede kwaliteit. We verkopen losse kitevliegers en complete kitesurf sets tegen scherpe prijzen. 

Welke kite kopen? 

Bij Van Bellen verkopen we verschillende soorten kites. Voor het perfecte advies kom je het beste langs in de winkel. Mocht je niet hiertoe in de gelegenheid zijn dan geven we je graag de juiste handvaten via onze website. Voor vragen zijn wij natuurlijk telefonisch of via de mail bereikbaar. 

Kleurrijke RRD kites

Het kitemerk RRD staat voor Roberto Ricci Designs en komt uit Italië. RRD kites zijn herkenbaar aan zijn kleurrijke vliegers. En staan bekend om de kwaliteit en goede vliegeigenschappen. 

Vooruitstrevende Cabrinha kites

Cabrinha kites is een merk dat is opgericht door Pete Cabrinha. Cabrinha is een vooruitstrevend merk dat constant zoekt naar verbetering en vernieuwing. Cabrinha staat vooraan op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en veiligheid. 

Welk type kite voor beginners kopen?

De allround kite zijn bij Van Bellen het populairst. De naam zegt het al. Een allround kite kan eigenlijk alles en is daardoor zeer breed inzetbaar. Wanneer je een beginner bent is dit natuurlijk een goede keuze. Je kunt zo alle verschillende disciplines uitproberen en ontdekken welke richting van de sport je het meeste aanspreekt. Ook wanneer je een gevorderde surfer bent, kan dit een perfect type kite zijn. Je kunt er gewoon alles mee. De voordelen van een allroude kite zijn dat ze het goed in de golven doen.Ze hebben een groot windbereik en lopen gemakkelijk hoogte. Ook is een allround kite perfect voor het aanleren van sprongen en trucs. Het is dus een echte alleskunner! 

Natuurlijk kan je bij Van Bellen ook de kites in een complete kitesurf set kopen. Ook voor andere benodigdheden ben je bij Van Bellen aan het goede adres. We verkopen kitesurfartikelen in de breedste zin van het woord. Van kite trapezes tot handschoentjes en van leashes tot impactvesten.