• 14 dagen retourrecht
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Grootste aanbod van Nederland
  • Altijd aanbiedingen

Snowboard bindingen

1-32 van 32
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-32 van 32
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Snowboard bindingen bij Van Bellen Wind en Snow

Bindingen zijn een super belangrijk onderdeel van je snowboard setup. Door je bindingen zitten je voeten vast aan je board waardoor je board nooit naar beneden roetsjt als je een keer crasht in de sneeuw. Bij Van Bellen hebben we de juiste bindingen voor elke rijstijl of je nu freestyler, racer of beginner bent. 

Welke Snowboard bindingen moet je kopen?

Als je een snowboardbinding wilt kopen dan ben je bij Van Bellen Wind en Snow aan het goede adres. We verkopen snowboardbindingen van diverse merken zoals Burton, Union, Flow, Drake, Now.  

Er zijn veel verschillende soorten snowboardbindingen op de markt. De Flow snowboardbinding heeft een super makkelijk instapsysteem, de bindingen van Union zijn heel gebruiksvriendelijk en sterk en zien er ook nog eens heel mooi uit. Now is een  nieuw snowboardbindingenmerk , deze bindingen hebben een perfecte overdracht van de kracht van de binding op het snowboard. Er zijn natuurlijk ook net zoals bij de snowboards, freestyle, freeride snowboardbindingen. Kom naar de shop of shop online voor je snowboardbinding.

Burton Snowboardbindingen

Onze Burton snowboardingen zijn al jarenlang erg populair. De welbekende Burton Cartel snowboardingen zijn de bekendste in de Burton famlie. Het is een echte klassieker onder de Burton snowboardbindingen voor top rij-eigenschappen. De bindingen zijn gemakkelijk te streppen. Daarnaast scoren de Burton Cartel bindingen ook erg hoog op comfort! Voor de dames heeft Burton onder andere de Burton Stiletto snowboardbindingen. Dit model qua dames snowboardbindingen enorm populair en dat is niet voor niks. Het is een lichtgeweicht binding met een feelgood support. De goede demping van deze snowboardbindingen zorgt voor consistente controle en zachte landingen!

Strapbinding kopen

Het doel van een snowboardbinding is je bewegingen overbrengen van je lichaam naar je snowboard en vice versa. Hiervoor is dus een zo efficiënt mogelijke overbrenging nodig met zo min mogelijk speling tussen de bindingen en de snowboard schoenen.  Daarom is het van groot belang een goed passende binding te kopen die past bij jou rijstijl. Een strapbinding kun je heel goed afstellen op je snowboardschoen waardoor je een betere drukverdeling krijgt en een efficiëntere overbrenging. Tussen de strap bindingen zit onderling ook het een en ander verschil, meestal is het zo dat hoe duurder de binding word hij ook luxer qua pasvorm is en beter af te stellen op je snowboard schoen. Deze regel gaat niet altijd op, veel bindingen zijn ook gericht op een specifieke rijstijl en dit kan ook effect hebben op de prijs. 

Dames Snowboardbinding kopen

Natuurlijk zijn er ook speciale  dames snowboardbindingen te koop. Elk merk biedt snowboardbindingen voor dames aan. Een dames binding heeft meestal een wat lagere en flexibelere Highback, dit geeft meer comfort tijdens het snowboarden. 

Wat heb je nog meer nodig?

  1. Wil je, je fijne snowboard met bindingen veilig vervoeren koop dan een goede snowboardbag.

  2. Wil je er zeker van zijn dat wanneer er iets los gaat of wanneer je iets wilt aanpassen aan je binding je het direct op de piste kunt oplossen? Gebruik dan een snowboard tool om alles te kunnen aanpassen. De tools zijn licht en klein en dus makkelijk mee te nemen.

  3. Helaas worden er regelmatig boards gestolen. Wil je er zeker van zijn dat je board niet gestolen wordt? Maak dan gebruik van een slot zodat je zeker weet dat je board niet gestolen kan worden.

  4. Ook gaat er weleens wat kapot aan je binding. Je kunt dan altijd losse onderdelen bestellen om het op te lossen.