• 14 dagen retourrecht
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Grootste aanbod van Nederland
  • Altijd aanbiedingen

Surfschoenen Kopen

1-15 van 15
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-15 van 15
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Surfschoenen kopen

Bij Van Bellen ben je aan het juiste adres voor surfschoentjes van Prolimit en Ion

Op zoek naar nieuwe surfschoentjes? Online en in de shop van Van Bellen kan je nieuwe surfschoenen kopen. We verkopen surf schoenen van de twee top surf-merken Ion en Prolimit. 

Welke surfschoenen kopen? 

Bij Van Bellen verkopen we verschillende soorten surfschoenen. Voor advies voor de juiste maat en het meest (voor jou) geschikte type kom je langs in de winkel. Mocht je niet hiertoe in de gelegenheid zijn geven we je graag de juiste handvaten via onze website. Voor vragen kan je altijd even bellen of mailen. Onze contactgegevens vind je hier.  

Prolimit surfschoenen en ION surfschoenen

Prolimit is een Nederlands bedrijf dat is uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf. Prolimit is een gerenomeerd surfmerk dat naast surfschoenen nog vele andere surfproducten maakt. Prolimit maakt surfschoenen voor dames, heren, kinderen en dit in talloos verschillende modellen en diktes.

Het surfmerk ION valt onder hetzelfde management als North Kiteboarding en Fanatic. ION is een innovatief merk dat zich naast surfschoenen richt op een breed surfassortiment. Ze hebben producten in windsurf, kitesurf, SUP en wakeboard.

Er zijn verschillende soorten surfschoenen. Wij verkopen surfboots, surfshoes en surfsocks. Ook verschillen de type surfschoentjes die wij verkopen in dikte. Zo heb je bijvoorbeeld socks in 2 mm tot boots in 6 mm.  

Surfboots

Surfboots worden ook wel surflaarsjes genoemd. Het is een soort laarsje gemaakt van neopreen met een stevige zool. In sommige zolen wordt kevlar gebruikt wat ervoor zorgt dat de zool steviger is. De surfboot is een type surfschoen dat tot boven de enkel komt. Dit zorgt ervoor dat er minder makkelijk water in komt. Daarnaast zorgt de hoogte van de surf schoen voor meer warmte.  

Surfshoes

Surfshoes zijn de lagere versie in surfschoentjes. Ze hebben net als de boots een stevige zool waar soms kevlar in verwerkt is. De shoes komen tot onder de enkel en worden vaak met mooier weer gebruikt.

Surfsocks

Surfsocks bestaan alleen uit neopreen en hebben geen verdikte zool. Dit zorgt natuurlijk voor meer gevoel tijdens het surfen, maar je kunt surfsocks alleen gebruiken op een zachte ondergrond waar geen stenen en schelpen te vinden zijn.

Naast neopreen schoentjes verkopen we ook neopreen pakken, de wetsuits, in verschillende diktes, neopreen mutsen en neopreen surfhandschoenen. Wil je met koud weer surfen? Dan zijn dit artikelen die je zeker nodig hebt!