• Gemakkelijk retour
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Veel producten uit voorraad leverbaar

Ski Protectie kopen

1-10 van 10
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-10 van 10
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Niks is leuker dan lekker skiën en snowboarden. Toch zijn de sporten niet zonder risico. Elk jaar gebeuren er vele ongelukken tijdens het skiën en snowboarden. Tijdens het skiën en snowboarden bereik je vaak hoge snelheden of ben je bezig met tricks. Er is hierdoor altijd een kans dat je hard valt. Daarom is het belangrijk om tijdens het skiën beschermende skikleding of beschermende snowboard kleding te dragen. Hieronder leggen we uit hoe je de bescherming kiest die bij jou past. 

Voor wie is skibescherming belangrijk

Door de ontwikkeling van skies en snowboards zijn de mogelijkheden enorm gegroeid. Ook zijn de pistes drukker dan ooit. Hierdoor is het belangrijk dat je rekening met elkaar houdt op de pistes. Veel mensen zijn in de veronderstelling dat ze geen bescherming nodig hebben omdat ze goed kunnen boarden of skiën. Een ongelukje zit echter in een klein hoekje. Veel ongelukken gebeuren doordat je wordt aangeboard of geskied. Het is zonde om tijdens de val iets te breken waardoor je wintersport tot einde komt. Daarom hebben we verschillende beschermende artikelen die ervoor zorgen dat de kans dat je een blessure oploopt verkleinen. 

We raden het dus iedereen aan om bescherming te dragen op de piste. Twijfel je toch of je het nodig hebt beantwoord dan de vragen hieronder.

1.     Ski of snowboard je met hoge snelheid van de piste?

2.     Ga je skiën of snowboarden met sneeuw, regen of mist?

3.     Ski of snowboard je wanneer het druk is op de pistes?

4.     Ski je af en toe off piste?

5.     Kom je veel in het park?

Wanneer je één of meerdere vragen met ja hebt beantwoord is het verstandig om bescherming tijdens de wintersport te dragen.

Rugbeschermer kind

Wist je dat bijna alle kinderen in Oostenrijk een kinder rugbeschermer dragen? Juist voor kinderen is het extra belangrijk om bescherming te dragen. Kinderen vinden het leuk om over de bospaden te gaan en houden ervan om te draaien en te spelen op de piste. Juist voor hun is het belangrijk om zich te beschermen met een back protector kids. Bekijk hier de rugbeschermers voor kinderen.

Soorten wintersport bescherming

Bij van bellen verkopen we veel verschillende bescherming voor zowel skiërs als voor snowboarders. Hieronder een overzicht van de verschillende bescherming die wij verkopen. 

  • Polsbeschermers: Een veel voorkomende blessure bij snowboarden zijn de polsen doordat mensen bij het vallen hun polsen gebruiken om de val te breken. In ons assortiment hebben we verschillende polsbeschermers snowboarden. Ook kan het voor skiërs een uitkomst zijn als je last hebt van gevoelige polsen.
  • Kniebeschermer: Tijdens het snowboarden kan het voorkomen dat je voorover op je knieen valt. Om dit te voorkomen hebben we verschillende kniebeschermers in ons assortiment om dit te voorkomen. Bekijk hier de kniebeschermer snowboarden
  • Rugbescherming: We hebben verschillende rokbeschermers in ons assortiment. De rugbescherming snowboarden en skien zijn voor beiden disciplines geschikt.
  • Valbroek: Een valbroek of ook wel butprotector beschermt je wanneer je op je billen valt. Dit is iets wat vooral bij snowboarders gebeurd.

Verschil Ski protectie en snowboard protectie

Er is eigenlijk geen verschil in ski bescherming en snowboard bescherming. Er zijn bij skiërs vaker blessures aan de knieën. Bij snowboarders komen vaker polsblessures voor. Ook is de kans dat je op je billen valt als beginnend snowboarder groter. Hierdoor kan een valbroek fijn zijn. Een helm dragen is van groot belang om hoofd blessures te voorkomen. Voor zowel skiën als snowboarden is de kans dat iemand je aan board of skiet aanwezig. Kies dus bescherming die bij je past.

Rug beschermer

De meeste moderne rugbeschermers (back protector) zijn bijna niet zichtbaar maar beschermen je optimaal. Het is tegenwoordig een standaard geworden om rugbescherming te dragen. Dit geld voor het park, backcountry en op de piste voor zowel snowboarders als skiërs. De rugprotectie bestaat uit verschillende componenten die door de overlappingen de kans verminderen op blessures bij een val.

Bewegingsvrijheid rug beschermer

Moderne rugbeschermers zijn de afgelopen jaren erg verbeterd waardoor de perfecte combinatie can bewegingsvrijheid is gecombineert met bescherming. De meeste rugbeschermers lijken op het schild van een schildpad door de overlappende componenten. De componeneten passen zich aaan de vorm van je rug. Daarnaast houden de rugbeschermers je ook warm tijdens het skiën of snowboarden.

Materiaal

Het materiaal van de rugbeschermers is vaak gemaakt van kunsstof. Ook zit er op de bescherming doorlatend gaas-materiaal en lycra panelen op. Hiermee voorkom je dat je onnnodig gaat zweten door het materiaal. 

Protector jacket: afhankelijk van het model hebben protector jackets vaak beschermingselementen op de borst, schouders en armen.

Protector vests: Een protector vest beschermd de ruggegraat en het staartbeen. Het lichte gewicht zorgt ervoor dat je beweging niet belemmerd wordt.

Protector backpacks: Net zoals de naam al suggereert, is de protector backpack een rugzak met een ingebouwde rugbeschermer.

Protector shirt: de geïntegreerde rugbeschermer zorgt ervoor dat de beschermer niet verschuift terwijl de ventillatie nog steeds goed is.

Merken

In ons assortiment hebben we verschillende merken die we verkopen op het vlak van wintersport protectie.

Advies

Is het moeilijk om de juiste wintersport bescherming te vinden? Stel je vraag voor online via de whatsapp button of kombij ons lang in winkel in Willemstad.