• Gemakkelijk retour
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Veel producten uit voorraad leverbaar

Boardbags kopen

1-17 van 17
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-17 van 17
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Boardbag voor je surfboard kopen? Van Bellen Wind & Snow

Boardbag windsurfboard

Bij Van Bellen Wind & Snow verkopen we boardbags voor windsurfplanken. Een boardbag is niet alleen bedoeld om je windsurfplank in op te bergen, maar is natuurlijk ook bedoeld om je windsurfboard schadevrij te vervoeren. Er zijn verschillende boardbags te verkrijgen. De equipement boardbags zijn grote tassen waarin niet alleen een windsurfboard in kan, maar ook masten en zeilen. Dit zijn de grote tassen, zij zijn natuurlijk erg geschikt om te reizen. In de standaard boardbag kun alleen je windsurfplank opbergen. Deze boardbag is gevuld met padded foam en daaromheen is een polyester doek aangebracht. De meeste boardbags zijn voorzien van een schouderband zodat je, je windsurfplank makkelijk kan vervoeren. Er is bijna altijd één zijde van de boardbag wit, deze kant altijd in de zon leggen, om oververhitting te voorkomen. Droog je windsurfboard ook altijd goed af, voordat je, je board in de boardbag doet, zo zorg je ervoor dat het board niet langdurig in het vocht ligt, want de boardbag is helemaal dicht het vocht kan geen kant op. De boardbag is gemaakt om je windsurfboard schadevrij te vervoeren, zowel in de auto als op je dak. Mocht je naast je windsurfboard ook je zeilen masten en gieken in een boardbag willen vervoeren op het dak van de auto dan is verstandig om een roofrack boardbag te kopen. Deze heeft een aerodynamische shape, zodat de boardbag veilig op auto ligt. Bovendien zijn er bij deze boardbag speciale lussen aan de zijkanten voor bevestiging op het dak, dus geen spanbanden over je zeilen, waardoor je zeilen beschadigd zouden kunnen raken. Optioneel is een wheelbase. Deze speciale boardbags voor windsurf equipement zijn ook heel handig voor vervoer per vliegtuig.

Mastbag voor windsurfmast

De meeste zeilen worden geleverd in een zeilbag, maar de masten worden vaak zonder beschermhoes geleverd. Er zijn dan ook speciale mastbags te koop. De normale mastbag, geschikt voor één mast en voorzien van een stevig padding, voor het vervoeren opslaan en reizen met je mast. Aan de buitenzijde voorzien van scheur, vocht, hittebestendig zeildoek en aan de binnenzijde voorzien van waterafstotend polyester. Ook zijn er mastbags te koop voor meerdere masten. Meestal zijn deze mastbags geschikt voor 4 masten, dus 8 delen. De compartimenten zijn gescheiden om beschadigingen te voorkomen. Hier geld hetzelfde als bij de windsurfboardbags, maak je mast altijd goed drogen voordat je de mast opbergt in de bag. Het is het behoud van je spullen.

Equipmentbag voor windsurfmaterialen

Ook zijn er speciale tassen voor je losse surfspullen zoals je vinnen, verlengers, voetbanden, kleine spare parts. Dit zijn de zogenaamde equipment carry bags. Super handig om je dure vinnen in op te bergen, deze tassen zijn meestal waterafstotend en geventileerd. Het is heel handig om deze spullen in een aparte tas op te bergen, als je aan de waterkant staat is het veel gemakkelijker zoeken naar je spullen.

Merken boardbags voor windsurfplank:

Boardbag kiteboard:

Ook voor je kiteboard zijn speciale boardbags te koop. De sleeve is eigenlijk alleen een hoes om je kiteboard heen, puur voor beschadiging en transport. Daarnaast verkoopt Van Bellen Wind & Snow ook travelbags, dit zijn speciale reistassen, waarin je niet alleen je kiteboard kunt vervoeren, maar ook diverse kites , je bar en eventueel je wetsuit. Deze reistassen zijn vaak voorzien van wielen, dit maakt het vervoer veel makkelijker.

Merken boardbags kiteboard:

  • prolimit kiteboard boardbag
  • naish kiteboard boardbag
  • unifiber kiteboard boardbag 

Advies

Heb je advies nodig over de juiste maat van je boardbag? Of heb je andere vragen? Stel dan je vragen via de whatsapp button of kom langs in onze windsurfwinkel in Brabant Willemstad.