• Gemakkelijk retour
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Veel producten uit voorraad leverbaar

Skischoenen op Maat

Bootfitting: Skiën zonder pijn in je voeten

Herken je dat? Altijd wel een pijntje in je voeten tijdens het skiën? Dit is niet nodig! Door middel van bootfitting zorgen wij dat de skischoen perfect aan je voet wordt aangepast, zodat je optimaal kunt genieten van je wintersport. 

Hoe doen wij dat? 

Allereerst zullen wij een uitgebreide voet analyse doen. Vaak merken wij dat pijn in de voeten tijdens het skiën een maatprobleem is. Wanneer de schoen niet perfect aansluit op de voet ontstaat er speling, waardoor je voet moeite zal moeten doen om op zijn plaats te blijven. Je kan je waarschijnlijk wel voorstellen dat dit pijntjes oplevert.

Maar ook een te krappe schoen zal pijn op leveren. Daarom meten wij je voeten én stellen we de stand van je voeten vast. Aan de hand van deze uitkomsten, in combinatie met jouw wensen, zullen wij een aantal schoenen uitkiezen die we samen passen, tot we de juiste schoen voor jou gevonden hebben. 

Verwarmen van skischoenen 

Voor de meeste skischoenen van Atomic, Salomon, Fischer en Tecnica kunnen we de skischoen nog passender aan je voet te maken door ze te verwarmen. De schoenen gaan als het ware een oven in, waardoor het materiaal soepel wordt en naar je voeten vormt. 

Naast het geheel verwarmen van de schoen kunnen we ook specifieke plekken behandelen doormiddel van verwarmen, uitsnijden of uitdrukken. 

Laat je adviseren

Niets is zo belangrijk als passende schoenen op wintersport.
Bootfitting begint dus al bij het kiezen van de juiste maat en het type van je skischoenen. Het kiezen van de juiste skischoenen is zo makkelijk nog niet. Kom daarom langs in de winkel en laat ons je begeleiden en adviseren bij het kopen van je schoenen.