• Gemakkelijk retour
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Veel producten uit voorraad leverbaar

Windsurf Heuptrapeze kopen

1-21 van 21
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-21 van 21
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

De beste Heup trapezes bij Vanbellen Wind & Snow

Waar moet ik op letten bij het aankopen van een nieuwe heup trapeze?

Heeft u interesse in het kopen van een nieuwe heuptrapeze? Bij Van bellen Wind & Snow in Willemstad vindt u een zeer ruim gespecialiseerd samengesteld assortiment heup trapezes. Wij hebben met 30 jaar ervaring het beste assortiment heup trapezes op de markt. Hierbij hebben wij gelet op de pasvorm, materialen en sluiting mechanismes. Wanneer u een nieuwe trapeze voor het windsurfen wilt kopen is het belangrijkste dat deze trapeze de juiste hoeveelheid steun biedt en deze goed om uw lichaam past. Bij Van Bellen Wind Snow verkopen wij Heup trapezes van de volgende gerenommeerde windsurfmerken;

Hoe moet een Heup trapeze zitten?

De naam van heup trapeze zegt het eigenlijk al. U sluit de trapeze eerst met klittenband om uw heup een middel. Het klittenband van de trapeze is elastisch en moet met redelijke kracht dicht kunnen. Wanneer het klittenband goed sluit moet u de windsurfhaak bevestigen, ieder merk gebruikt hier andere technieken voor. Wanneer u de band met de haak sluit is het erg belangrijk dat de banden die de haak op spanning zetten niet op zijn strakst zitten, maar ook niet helemaal los. Bij een heup trapeze is het cruciaal de trapeze perfect om uw lichaam sluit, omdat hij niet teveel moet gaan schuiven. Veel goede heup trapezes voor het windsurfen gebruiken hiervoor grippads. Ook is het erg belangrijk dat u voldoende steun en comfort van de trapeze voelt aangezien u er met al uw gewicht in gaat hangen. Bij ons in de winkel staat er altijd een specialist klaar die u van advies kan voorzien. Ook vindt u onder aan deze tekst maat tabellen die u kunnen helpen bij het vinden van de juiste maat.

Wat zijn de verschillen tussen de windsurf heup trapezes?

Verschillende merken bieden allen verschillende type windsurf trapezes aan in verschillende prijsklasse. Dit verschilt van ongeveer 129 euro tot 329 euro. Het grote verschil in deze trapezes zit hem in de materialen die gebruikt zijn. Wanneer een trapeze erg stijf is en toch veel gel pads voor comfort heeft, wordt vaak een wat duurdere trapeze. Het is belangrijk om naar jouw surfniveau te kijken bij het selecteren van jouw windsurf trapeze. Wanneer jij een beginnende windsurfer bent is het niet nodig om de stijfste windsurftrapeze te nemen en is juist wat flex fijn tijdens het surfen. Ben jij een gevorderde windsurfer dan is het belangrijk om een stijvere windsurtrapeze te nemen voor meer support.

Tot slot

Heeft u nog vragen bij het kopen van een windsurftrapeze? Dan kunt u altijd langskomen bij ons in de grote surfshop in Willemstad. Ook kunt u altijd contact opnemen via de whatsapp, mail of telefoon. Bij ons is er altijd een windsurf specialist aanwezig die u van passend advies kan voorzien!!

Maat tabel Prolimit Trapeze

Brunotti Windsurf trapeze maten

mystic size chart