• Gemakkelijk retour
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Veel producten uit voorraad leverbaar

Shorty Wetsuits kopen

1-9 van 9
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-9 van 9
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Wetsuit shorty kopen? 

Een shorty van ION, Prolimit of een O’Neill shorty koop je bij Van Bellen 

Een zomer wetsuit kopen? In de shop en online heeft Van Bellen een uitgebreid aanbod shorties van de merken IONO'Neill en Prolimit.

Wat is een wetsuit shorty? 

Een shorty is een wetsuit dat geschikt is voor de warmere dagen. Het is een surfpak met korte mouwen en korte benen. De shorty  is voorzien van een back zip. Een shortiy is meestal 2 tot 3 mm dik en voorzien van een glad type neopreen op de borst en de nieren. Hier glijdt het water gemakkelijk vanaf waardoor je warmer blijft op deze plekken. De andere delen van de shorty zijn gemaakt van heel soepel neopreen, wat het draagcomfort enorm vergroot. 

Welke shorty kopen? 

Van Bellen Wind & Snow verkoopt verschillende soorten shorties. Het is natuurlijk altijd het beste om langs te komen in de winkel als je een wetsuit wilt kopen. Een wetsuit moet je echt passen. We hebben shortys voor dames en heren. De wetsuit shorty dames is meer getailleerd en heeft meer rondingen rondom de heupen. De heren shorty heeft een ruimere schouderpartij en een rechter lijf. De pasvormen van de ION, O'Neill en Prolimit vertonen kleine verschillen, daarom is het altijd slim om een wetsuit goed door te passen.

ION Shorty kopen 

De ION Strike Element Shorty heeft een regular fit. Deze heren shorty van ION is een uitstekende all rounder. Deze wetsuit shorty heren zorgt voor comfort en protectie op de juiste plaatsen. De soepel dragende wetsuit van ION heeft veel stretch en is ook heel robuust. Ook heeft de Strike Element shorty voor heren van ION veel technische details uit de duurdere lijn meegekregen.  De pasvorm van de ION Strike Element Shorty voor heren is heel goed, de maatvoering van dit surfpak is normaal. Natuurlijk is deze heren shorty alleen geschikt voor de warmere dagen. De wetsuit shorty dames van ION komt uit de Jewel lijn van ION. Dit is een wetsuitlijn van ION die speciaal ontwikkelt is voor dames. De technische details zijn hetzelfde als de technische details voor de heren, maar de pasvorm is natuurlijk helemaal geschikt gemaakt voor de dames.

Prolimit shorty kopen

De wetsuitshorty van prolimit is  mooi uitgewerkt.Het kleurgebruik is fris en ook bij deze shorty is weer heel soepel neopreen gebruikt. Dit zorgt ervoor zorgt dat het een uitermate comfortabel wetsuit is. Prolimit maakt ook een heel betaalbare kids shorty. Dit Prolimit wetsuit voor kinderen is de kleine versie van de volwassen Prolimit Fusion shorty. Ook heeft Prolimit een uitgebreid assortiment wetsuits in verschillende andere diktes. Bij Van Bellen vind je natuurlijk dit uitgebreide assortiment Prolimit wetsuits.

O'Neill Shorty Kopen 

Wat voor de Prolimit en de ION Shorty geldt, geldt ook voor de O'Neill shorty. Deze wetsuits hebben een uitstekende pasvorm en zijn ook voorzien van heel soepel neopreen. Deze shorties zijn verkrijgbaar in een heren-, jongens-, dames- en meisjes versie. De shorty van O'Neill is voorzien van een frisse kleur in combinatie met zwart neopreen.