• Gemakkelijk retour
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Veel producten uit voorraad leverbaar

Atomic ski's en Atomic skischoenen

Geen producten gevonden!

Atomic

Atomic heeft een lange en trotse geschiedenis in het maken van de beste raceski's ter wereld. In de geest om de beste te zijn, streeft Atomic naar meer. En om dat te doen, is de focus verlegd - van de ski's naar de skiër. Atomic is van een fabrikant van skimateriaal uitgegroeid tot een aanbieder van ski-ervaringen.

De missie

Geef alle skiërs de allerbeste ski-ervaring: Geweldige uitrusting geeft je toegang tot beter skiën. Geweldige uitrusting geeft je zelfvertrouwen, maakt je moedig en laat je op zoek gaan naar meer. Het laat je verder kijken. De missie van Atomic is om u toegang te geven tot het beste deel van de natuur en naar uw beste ski-ervaring.

Belangrijkste concepten

Atomic is pionier, het is een nieuwsgierig, prestatiegericht bedrijf. Wat liever faalt wanneer ze het proberen dan dat ze het niet proberen. Atomic is betrouwbaar, Atomic trouw aan zijn overtuigingen en ze sluiten nooit compromissen op het gebied van kwaliteit. Atomic is skiën, ze zijn skiërs in hart en nieren. Alles wat Atomic doet, doen ze vanuit het perspectief van skiërs.

Skischoen Technologieën

Power Shift

Op de Hawx Ultra-, Hawx Prime- en Hawx Magna-laarzen kan de voorwaartse helling worden aangepast aan 13 ° of 15 ° of 17 ° door simpelweg de vermogensregelaar op en neer te bewegen. U kunt de flexindex ook wijzigen met +/- 10 flexpunten door een schroef toe te voegen of te verwijderen. Voor een volledig gepersonaliseerde set-up.

Free/Lock 2.0/3.0

Deze geavanceerde Free / Lock-mechanismen zijn aanwezig op alle touringschoenen, inclusief Hawx Ultra XTD en Backland Ultimate. De magie is dat je met één simpele schakelaar van ski- naar wandelmodus kunt schakelen. In loopmodus bieden ze een epische manchetbeweging. In ski-instelling kunt u 13 ° / 15 ° / 17 ° verstelbare vooroverhelling kiezen.

Frictieloos Pivot

Igus-polymeerbussen zorgen voor een volledig natuurlijke beweging voor moeiteloze beklimmingen.

Cross lace

Een nieuw sluitsysteem dat wordt gebruikt op Backland dat de voet vanaf drie punten omwikkelt om hem stevig vast te houden.

Power Shift Race

 Dit is een nieuw shimsysteem dat uniek is voor Redster: het stelt racers in staat om hun voorwaartse helling individueel in te stellen op 16 ° of 18 °, met T-vormige shims toegevoegd aan de achterkant van de schoen.

Energy Backbone

De Energy Backbone is een versterkte, asymmetrische ruggengraat in onze Hawx Ultra en Hawx Ultra XTD, die extra kracht biedt voor krachtig skiën en verbeterde laterale energieoverdracht voor betere randgrip.

Carbon Spine

Voor maximaal vermogen en minimaal gewicht.

Progressive Race Shell

De nieuwe Redster-Skischoenen hebben een speciale schaal gemaakt van dikker, maar zachter materiaal. Dit zorgt voor een meer progressieve flex en betere demping, plus een soepeler gevoel - waardoor het gemakkelijker wordt om agressief te skiën onder alle omstandigheden en op alle banen.

Prolite

Prolite is een manier om ski's en schoenen te bouwen die het traditionele denken op zijn kop zet. In plaats van te beginnen met een standaard constructie en materiaal weg te snijden om gewicht te besparen, doet Prolite het tegenovergestelde. Het begint met het smalst mogelijke profiel en bouwt vervolgens versterkingen op in belangrijke gebieden waar kracht nodig is - zoals de Energy Backbone langs de ruggengraat van elke schoen en de skirand.

True Flex

Het is normaal om te horen dat skischoenen stijf worden als het koud wordt, of zachter worden in warme omstandigheden. True Flex is een exclusief Atomic-schaalmateriaal dat betekent dat je flex en gevoel constant blijft bij verschillende temperaturen. Dus de laars die je in de winkel koopt, voelt hetzelfde aan op de berg, je verliest geen pk's in de lente en je hebt geen schoen die je midden in de winter niet kunt buigen.

Liner Technologie

Alle skischoen voeringen hebben een asymmetrische voeringconstructie (ASY) met een asymmetrische tong, neus, kraagvorm en hoogwaardige voeringmaterialen. Het is de meest anatomische constructie op de markt en het beste om je voeten te ondersteunen tijdens het skiën.

Het Hawx-assortiment (Hawx Ultra, Ultra XTD, Prime en Magna) is voorzien van onze speciale Memory Fit 3D-voering. Dit omvat voorgevormde hiel- en enkelgebieden voor een nog betere eerste pasvorm en geen hotspots - zelfs na een zware dag op de berg.

PLATINUM - GOUD - ZILVER - BRONS

De Memory Fit 3D-voering is verkrijgbaar in de kwaliteiten Platina, Goud en Zilver. Onze standaard voering is ook verkrijgbaar in de kwaliteit Brons. Naarmate de voeringen van brons naar platina gaan, bieden ze de stevigere pasvorm die betere skiërs nodig hebben. Ze gaan ook langer mee, worden warmer en kunnen beter worden gepersonaliseerd.

Memory Fit 3D

Memory Fit 3D is een speciale voering met voorgevormde, thermisch vervormbare hiel- en enkelgebieden, die een nauwsluitende anatomische pasvorm rond de hiel en enkel creëren voor een betere voetsteun. Er zijn dus geen drukpunten als je de laars voor het eerst aantrekt. Voor continu comfort heeft Atomic de voering een teendoos uit één stuk gegeven die precies de vorm van de schaal volgt en de voet omringt met comfortabel schuim. Ook inbegrepen zijn speciale voetbedden met de beste combinatie van initiële demping en de juiste ondersteuning. En tot slot is het 100% Memory Fit-compatibel.

Stevigere Fit

Het belangrijkste voor beginners en gevorderde skiërs is om schoenen te hebben die comfortabel zitten. Naarmate skiërs beter worden, kan die pasvorm steviger en responsiever worden. De voeringen ondersteunen die progressie, met steviger schuim en hoogwaardige voeringstof naarmate de skischoenen in flexcijfers stijgen.

Warmer

Vanaf Zilver zijn veel van de voeringen voorzien van 3MTM ThinsulateTM, de bekendste isolatie ter wereld. Dit betekent dat je ThinsulateTM krijgt op Hawx Ultra, Hawx Prime, Hawx Magna en Live Fit. Atomic heeft het ook toegevoegd aan al onze kinderskischoenen, omdat kleine voetjes sneller kouder worden.

Langere levensduur

De voorgevormde hiel- en enkelgebieden in onze Memory Fit 3D-voering zorgen ervoor dat de voering zijn geweldige pasvorm langer behoudt. En om ervoor te zorgen dat de pasvorm van onze standaard liners ook lang meegaat, voegt Atomic Dynashape-schuim toe: Zilver heeft Dynashape op de enkels, Goud op de enkels en zijkanten en Platina op enkels, zijkanten en voorzijde.

Meer personaliseerbaar

Alle voeringen hebben Memory Zones die door warmte kunnen worden gevormd voor een persoonlijke pasvorm. Deze zones bevinden zich op de enkel (1), zijkant (2) en voorzijde (3) - met de zones die overeenkomen met het voeringniveau.

3M Thinsulate ™ Isolering

Atomic werkt samen met 3M om de warmste skischoenen ooit met 3MTM ThinsulateTM Insulation te creëren. Het werkt als volgt: hoe meer lucht een materiaal in een bepaalde ruimte vasthoudt, hoe groter de isolatiewaarde. De microvezels in 3MTM ThinsulateTM Insulation zijn veel fijner dan alle andere vezels, wat betekent dat ze meer isolerende lucht in minder ruimte vasthouden, zelfs als ze nat zijn. Dit houdt de voeten warm en responsief, zelfs in extreem koude en vochtige omstandigheden.

Dynashape

Dynashape is een revolutionair schuim dat zich niet alleen direct aanpast aan de vorm van de voet, maar tegelijkertijd ook zorgt voor een langdurigere pasvorm.

Fit Technologie

Enkele van de grootste vorderingen die we de afgelopen jaren hebben gemaakt, waren de fittechnologie, met name Live Fit en Memory Fit:

Live Fit

Live Fit is een speciale adaptieve zone die op de laterale en mediale zijkanten van sommige skischoenen is aangebracht. Wanneer je de schoen aantrekt, passen deze zones zich onmiddellijk aan de vorm van je voorvoet aan en worden ze gedurende de dag continu aangepast voor direct comfort, verbeterd gevoel, betere doorbloeding, warmere tenen en gelukkiger voeten.

Memory Fit

Atomic Memory Fit is een van de snelste heat-fitting-technologieën die er zijn. De sleutel is Memolink, dit speciale additief dat de vormbaarheid en rek-eigenschappen van de kunststoffen verbetert. Hierdoor kunnen alle drie de elementen van de laars zich aanpassen aan de voet - schaal, manchet en voering. De uitzetting kan tot 6 mm in voorvoetbreedte en tot 10 mm in enkelbreedte zijn, wat resulteert in een permanente en volledige anatomische pasvorm in minuten.

Ski's

Naast Atomic Skischoenen hebben we bij van Bellen ook een ruim assortiment aan Atomic ski's. We hebben zowel Atomic ski's dames en Atomic ski's heren. Populaire modellen die we hebben zijn Atomic Redster en Atomic Skicloud.