• Gemakkelijk retour
 • Gratis verzonden vanaf € 50,-
 • Persoonlijke service
 • Snelle levering
 • Scherpe prijzen
 • Veel producten uit voorraad leverbaar

Goldbergh | Ruim assortiment | Van Bellen Wind en Snow

1-5 van 5
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-5 van 5
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Goldbergh

Over Goldbergh

Wil jij er glamourous en stijlvol uitzien op de piste en tijdens de après-ski, dan is Goldbergh het perfecte merk voor jou. Waar mode en comfort samenkomen tot een prachtige collectie wintersportkleding. De eigenaressen van Goldbergh beschrijven het merk als: ‘Krachtige sportswear met een eigen stijl.” In de winter van 2011 werd Goldbergh het nieuwe glamour merk van de wintersportkleding. De eerste wintersportlijn bleek dan ook al snel een succes te zijn en Goldbergh heeft al meer dan 80 verkooppunten in hun eerste seizoen.

De collectie van Goldbergh is vernieuwend, straalt klasse uit en is modern. Lieke van den Bergh (opzetter Golbergh samen met Sandra Peet) zegt: "Mijn inspiratie haal ik overal vandaan. Ik kijk wat zich afspeelt op straat, maar ga volledig uit van mezelf. Ik stel me voor wat de moderne wintersporter in de kast wil hebben hangen. Van functionele kleding tot trendy accessoires en lekkere dikke vesten. Daar heb ik de collectie op gebaseerd, uiteraard in samenspraak met Sandra, die als geen ander weet waar de behoefte van de consument ligt. “ Zowel Sandra als Lieke kennen de markt op hun duimpje. Sandra Peet was eigenaresse van de Skihut en is eigenaresse van GlamourSports.  Zo is Lieke ontwerpster bij Stonefashion en ook designer van het smaakvolle merk Aphrodisiac Sport. Een perfecte combinatie vrouwen om dit Glamour merk op te zetten dus!

Samenwerking

Nog niet zo lang geleden is Goldbergh in zee gegaan met het bedrijf Stonefashion. Dit bedrijf heeft veel ervaring met de productie van outerwear kleding collecties. Dit zet het merk nog steviger op de markt, door enige zekerheden en de verzekering van goede kwaliteit van de collecties.

Collectie

Ski Jassen

De hippe ski jassen van Goldbergh zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen, voor iedere stijl een bijpassende jas. Met dit jaar als ultieme Goldbergh uitvoering de goude Goldbergh Ski Jas Balloon. Iedere collectie Dames Ski Jassen van Goldbergh bevat zowel stijlvolle eenvoudige modellen als echte eyecatchers, waar deze Balloon jas dus een voorbeeld van is. Alle jassen van Goldbergh hebben een unieke look en zijn voorzien van verschillende handige kenmerken. Denk aan meerdere zakken, waaronder een zakje voor je skipas. Ook zijn de capuchons en sneeuwvangers afritsbaar en hebben de jassen warme manchetten aan de binnenkant van de mouwen. Tegenwoordig ook voor mannen, namelijk de Goldbergh Ski Jas Dennis en Ski Jas Warrior.

Ski Broeken

Ook de skibroeken van Goldbergh worden tegenwoordig gemaakt voor zowel vrouwen als mannen. De dames skibroeken zijn vrouwelijk en stoer tegelijkertijd. Gemaakt van een stretch materiaal, met voor en achter twee zakken. De skibroeken hebben onderaan beschermende rubbere pads een sneeuwvanger, een rits. Verder wordt iedere skibroek geleverd met een modieuze Golbergh riem.

Pully’s

De ski pully’s van Goldbergh zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, printjes, met lange ritsen of helemaal geen rits, maar zijn bovenal ook nog eens super comfortabel en warm. De pully’s zijn gemaakt van een quick dry materiaal. Het quick dry materiaal waar deze skipully’s van zijn gemaakt heeft veel voordelen:

 • Optimale thermische bescherming
 • Optimale vochtregulering
 • Prettig draagcomfort
 • Duurzaamheid

Ook zijn alle ski pullies voorzien van

 • Aanlsuitende fit
 • Moisture management
 • Snel drogend materiaal
 • Brushed back jersey

Accessoires

Goldbergh staat bekend om de prachtige accessoires die een ski outfit pas echt compleet maken. Mutsen, neckwarmers, mini backpacks en zelfs een Goldbergh Glam Helm. De prachtige mutsen van Goldbergh zijn niet alleen superwarm, maar door rijk detailgebruik een echte fashionstatement in de wintermaanden. Maak je ski outfit helemaal af met deze prachtige, stijlvolle extra’s van Goldbergh!

Duurzaamheid

Het is in de samenleving van tegenwoordig belangrijk dat we ons bewust zijn van de impact die we als mensen hebben op het milieu en dit te minimaliseren. Daarom heeft Goldbergh een passie voor het met zorg ontwerpen van kleding. Het bedrijf heeft er hard aan gewerkt om ervoor te zorgen dat duurzaamheid in elke stap van het productieproces wordt verwerkt, van het beschermen van de betrokken mensen tot het garanderen dat de materialen die ze gebruiken zowel humaan als duurzaam zijn. Goldbergh gelooft dat het binnen ieders macht ligt om de positieve veranderingen aan te brengen die onze wereld zullen beschermen voor toekomstige generaties.

Dierwelzijn

Dierenwelzijn is ongelooflijk belangrijk voor Goldbergh. Daarom gebruikt Goldbergh alleen dons dat Responsible Down Standard (RDS) gecertificeerd is. Alle RDS-dons is afkomstig van dieren die werden gekweekt voor de voedingsindustrie, op humane boerderijen. Dit betekent dat het dons een bijproduct is dat anders zou worden weggegooid. In de vullingen van de ski jassen gebruikt Goldbergh eendendons en af ​​en toe ganzendons.

Goldbergh is zich ook zeer bewust van waar ze bont vandaan halen. Ze gebruiken SAGA-gecertificeerde wasbeer- en vossenbont, afkomstig van diervriendelijke boerderijen in Finland. Uiteraard is alle wintersportkleding ook verkrijgbaar met nepbont.

Duurzame bronnen

Goldbergh kiest haar stoffen uit de meest duurzame bronnen, waaronder gerecyclede stoffen en synthetische vezels. Polyester wordt bijvoorbeeld gemaakt van PET-flessen. Ze zijn vastbesloten om het gebruik van meer gerecyclede stoffen te vergroten zodra deze beschikbaar komen.

Voor het vullen van de ski jassen gebruikt Goldbergh naast dons Primaloft Eco, dat is gemaakt van 70% post-consumer gerecycled materiaal. Leveranciers van afsnijdsels, zoals labels, ritssluitingen en hangtags werken aan een duurzamere oplossing. We kijken altijd of er nieuwe ontwikkelingen zijn voor geschikte alternatieven.

Volgens de Europese wetgeving moeten alle stoffen en bekledingen die ze gebruiken voldoen aan de REACH-voorschriften (registratie, evaluatie, autorisatie en beperking van chemicaliën) en de lijst van beperkte stoffen, die bepaalt welke chemicaliën verboden of beperkt zijn. Goldbergh test dit regelmatig om er zeker van te zijn dat onze stoffen, bont en afwerking ruimschoots binnen de aanbevolen limieten vallen en veilig blijven voor het milieu, zelfs tijdens het wassen.

BSCI gecertificeerd

Elke fabriek waarmee we samenwerken is gecertificeerd door het Business Social Compliance Initiative (BSCI). Dit betekent dat ze elk jaar worden onderworpen aan verrassende steekproeven door een onafhankelijke partij om ervoor te zorgen dat de arbeidsomstandigheden, waaronder lonen, uren en werkomgeving, voldoen aan de eisen.