• Gemakkelijk retour
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Veel producten uit voorraad leverbaar
Filters
(1)

Geslacht

Lengte (cm)

Lib Tech | #1 Snowboard specialist | Van Bellen

1-1 van 1
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-1 van 1
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Over LibTech

Lib Tech is een collectief van creatieve board-sportdromers die alle barrières tussen ons en het realiseren van de droom hebben weggenomen. Veel meer dan het voor de hand liggende gaat in elk board dat ze bouwen. De overtuiging dat alles mogelijk is. De ervaring om te weten wat werkt. Het enthousiasme en de vastberadenheid om het te laten gebeuren. Zeer bekwame, magische, hands-on ripper kraftsmen. De beste atleten en terreinen ter wereld. Dynamische, multi-medium snowboarder-artiesten. De meest exotische, hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen. Het veiligste, meest efficiënte en milieuvriendelijke proces. Maximale materiaalopbrengsten, recycling en hergebruik. Geen gevaarlijk afval. Lib Tech doen het allemaal zelf omdat ze er dol op zijn en niemand doet het beter. 

Kraftsmen

Elk Lib Tech droombord is gemaakt door een echte Amerikaanse Kraftsmen die de boards bouwt en test waarop je gaat snowboarden. De actie-Kraftsmen doen het allemaal, van lunchpauze-sessies tot lokale helden die video-onderdelen filmen en wedstrijden winnen.

Milieu

Elk Lib Tech-board is met trots Mervin Gemaakt in 's werelds meest milieuvriendelijke boardfabriek Mervin Mfg! Mervin is een droomfabriek op een droomlocatie die droomboarden produceert met droommaterialen en -processen. Mervin gebruikt betere fabricagemethoden die zowel de gezondheid van de Kraftsmen beschermen, maar ook die van de planeet, waardoor er geen gevaarlijk afval achterblijft tijdens de productie.

Libtech Snowboards

Toonaangevende technologieën, Rippers en artiesten die allemaal samenwerken met Amerikaanse snowboardkrafters om van Lib Tech-droomborden de beste ter wereld te maken.

Banana is Technology (BNA)

Elf jaar geleden begon Lib Tech's experimentele divisie een revolutie in snowboardcontouren met de introductie van het nu legendarische Skate Banana-model en Original Banana Technology. Milde rocker tussen de voeten gecombineerd met milde cambers aan de uiteinden en tails. Leer snowboarden op dag 1 of leer elke dag nieuwe trucs zoals Ted Borland, Original Banana maakt het allemaal gemakkelijk. Carves de hardpack, scheurt de pow, jibs alles.

Perfect All Terrain Contour

Lib Tech heeft met Travis Rice samengewerkt om deze perfect uitgebalanceerd snowboard voor elk terrein te ontwikkelen. Het board wat hier uit kwam zijn de travis rice snowboards. Milde rocker tussen je voeten met krachtige cambers tot aan de punten en staarten. Genoeg powerpop en precisie om technisch de grootste wedges te raken, genoeg float en vrijheid om de meest gruwelijke AK-powerdraden te rippen. Carvend het resort uit, speelt in het park en bruikbaar in powder.

Agressive All Terrain Contour

Jamie Lynn en Fredi Kalbermatten houden van deze krachtcontour. (De C stond altijd voor camber) Zeer milde rocker tussen je voeten met krachtige cambers tot aan de tips en tails. Deze camber is ontworpen voor snowboarden: het maximaliseren van edge hold, pop, power en precisie met het voordeel van weinig extra float en carve wanneer je het nodig hebt. Perfect voor agressief snowboarden.

Construction

Original Power Contruction

Power construction Lib tech

Horsepower Construction 

Horse power construction Lib tech

Firepower Contruction 

Firepower consturction Lib Tech Snowboard

Split Construction 

Split construction Splitboard libtech

Climax Construction 

Climax construction Lib tech boards

Aanbod Lib Tech snowboards Van Bellen

Bij van Bellen beschikken we over een ruim assortiment aan libtech boards. Voor zowel mannen als vrouwen en mannen hebben we lib tech boards. In verschillende kleuren en maten met bijvoorbeeld het beroemde Magne-traction systeem.