• 14 dagen retourrecht
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Grootste aanbod van Nederland
  • Altijd aanbiedingen

Neopreen Surf Handschoenen Kopen

1-9 van 9
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-9 van 9
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Surfhandschoenen kopen?

Een neopreen surfhandschoen kopen online of in de winkel bij Van Bellen

Wil je een neopreen surfhandschoen kopen. Van Bellen Wind & Snow verkoopt online en in de winkel diverse soorten surfhandschoenen.  We verkopen surfhandschoenen van de merken ION, Mystic, Prolimit en Dakine. De neopreen surfhandschoenen kunnen voor verschillende watersporten, zoals windsurfen, kitesurfen, suppen en zeilen gebruikt worden. 

Welke surfhandschoen kopen? 

Er zijn verschillende surfhandschoenen te koop. Full finger surfhandschoenen worden vaak gebruikt om te kiten en te windsurfen. Een voordeel van een full finger surfhandschoen is dat de neopreen surfhandschoen niet alleen je handpalm goed beschermt, maar er ook voor zorgt dat je langer kan varen omdat je handen minder snel koud worden.

De half finger surfhandschoenen kun je gebruiken om te windsurfen , te kiten, maar ook om te suppen en te zeilen. het is natuurlijk altijd fijn om desurfhandschoenen in de winkel te passen, maar de meeste surfhandschoenen hebben een normale pasvorm dus deze zijn ook heel goed via de website te bestellen.

Full Finger Surfhandschoen kopen

Er wordt ook veel aandacht besteedt aan de kleinste producten zoals surfhandschoenen, dus ook de surf handschoenen worden met aandacht gemaakt. Want juist deze kleinere artikelen zoals een surfhandschoen zijn van groot belang op het water. Het kan je dag maken of breken. De Ion Claw surfhandschoen kan dan ook een belangerijk onderdeel uitmaken voor je surfuitrusting. De bedoeling van de Ion Neo surf accessoires waaronder ook de surfhandschoen valt, is protectie en warmte. De surfhandschoen is vervaardigd uit 80% neopreen en 20% nylon.

Half Finger Surfhandschoen kopen

Ook de half finger gloves worden veel verkocht aan de wind- en kitesurfer, maar ook worden ze veel verkocht aan mensen die suppen en zeilen. De half finger surfhandschoen is zo gemaakt dat je genoeg gevoel houdt om prettig te varen. De surfhandschoen is extra versterkt op de rug van de hand en de vingers en half finger surfhandschoen is voorzien van ademende mesh, wat zorgt voor meer comfort. Over de knokkels van de vingers zit neopreen bekleding, terbescherming van de vingers. De surfhandschoen is voorzien van anti-slip en een velcro pols. De Dakine surfhandschoen half- vinger surf, kite, zeilhandschoen  is speciaal gemaakt voor de koelere dagen op het water, maar ook ter bescherming van je handen.  Dakine heeft een goede grip,  De Dakine surf, kite, zeil handschoen is vervaardigd uit 80% polyester, 20% polychloropreen.