• Gemakkelijk retour
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Veel producten uit voorraad leverbaar
Filters

Volume (Liters)

Complete Windsurfsets

1-3 van 3
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-3 van 3
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Windsurfset

Koop je complete windsurf set bij van Bellen

Wanneer je (weer) begint met windsurfen zal je in de meeste gevallen al het windsurf materiaal aan moeten schaffen. Speciaal om die reden bieden wij complete windsurf sets aan. Een complete windsurfset bestaat uit alle benodigdheden om te kunnen windsurfen. Zo heb je eenwindsurfboard nodig, een windsurfzeil, een windsurfgiek, een windsurfmast, een ophaalkoord, een mastvoet en een mastadapter. Doordat dit in een windsurfset wordt aangeboden is dit een scherpere prijs dan wanneer je alle windsurfbenodigdheden los van elkaar koopt.


De complete windsurfsets worden meestal samengesteld met surfproducten van verschillende merken. Dit zijn gerenommeerde surfmerken als JP Australia en RRD.

Windsurfset beginner

Het surfboard dat in een windsurf set wordt aangeboden is meestal een wat groter board met veel drijfvermogen. De reden dat in een windsurfset gekozen wordt voor een windsurfboard met veel drijfvermogen is omdat het makkelijker is om mee te beginnen of het surfen weer mee op te pakken. In tegenstelling tot een kleiner board dat minder drijfvermogen heeft. Een complete windsurfset wordt niet alleen door beginnende surfers gekozen. Op dit moment zijn er ook veel herintreders. Een herintreder is in de surfwereld een surfer die vroeger gesurft heeft en het nu weer wilt oppakken. Vaak is dit ook met het hele gezin. Een grotere surfplank is ook stabieler om de kinderen mee te laten starten. Ook is er bij deze surfboards in een windsurfset vaak ook een optie om een zwaard erin te zetten, wat ervoor zorgt dat je makkelijker koers kunt houden.

Opblaasbare SUP

Wat tegenwoordig ook steeds vaker voorkomt in de windsurfsets, is een opblaasbare SUP met windsurfoptie. Dit is vooral leuk wanneer er recreatief gesurft wordt of wanneer de  kinderen willen leren surfen. Deze opblaasbare windsups worden bij Van Bellen in de complete windsurf sets aangeboden.

Tuigage

Er zijn verschillende tuigages die in de windsurfsets worden aangeboden. Het grootste verschil in tuigages uit de windsurfsets zit tussen de volwassen tuigages en de kindertuigages. Een tuigage is de combinatie van een zeil, giek, mast en vaak wat bijkomende accessoires welke aangeschaft kan worden in de complete windsurfsets.

Complete windsurfset kopen

Ben je van plan een windsurf set aan te schaffen? Wij raden je aan je hierover goed voor te laten lichten. Natuurlijk ben je van harte welkom in onze winkel voor advies. Lukt het niet om de winkel te bezoeken dan zullen we onze uiterste best doen om je telefonisch of per e-mail zo goed mogelijk te adviseren.

Belangrijke andere benodigdheden naast al het materiaal van de windsurf set zijn natuurlijk een wetsuit, surfschoentjes en surfhandschoentjes. Wanneer je beter wordt in het surfen zal een windsurftrapeze naast de complete windsurf set ook geen overbodige luxe.