• 14 dagen retourrecht
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Grootste aanbod van Nederland
  • Altijd aanbiedingen

Kinder zeilen

1-4 van 4
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-4 van 4
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

WINDSURF KINDERZEIL KOPEN

Het is natuurlijk heel erg leuk als de kinderen willen gaan windsurfen.  Om ervoor te zorgen dat de kids gemakkelijk het zeil uit het water kunnen optrekken, zijn er speciale kinder tuigages ontwikkeld. Het zeil, de mast en de giek zijn heel licht en aangepast aan de kracht die kinderen hebben, zodat je op een leuke en gemakkelijke manier leert windsurfen.

Het kinderzeil is licht en heel stabiel, waardoor je prettig en gemakkelijk op je windsurfboard kan blijven staan:

Materiaal: 

De kinderzeilen zijn gemaakt van monofilm. Monofilm is een materiaal wat heel licht en doorzichtig is. Doordat het windsurfzeil  voor kinderen zo licht van gewicht is , kun je het gemakkelijk uit het water optrekken en omdat het monofilm doorzichtig is kun je goed kijken waar je naartoe gaat. Het zeil voor kinderen wordt verstevigd door zeildoek. Het monofilm en de stukken zeildoek zijn aan elkaar verbonden door stiknaden en daarnaast ook verlijmd, dit alles zorgt ervoor dat het kinderzeil niet alleen licht van gewicht is maar ook sterk en stevig is, waardoor het tegen een stootje kan.

Latten: 

Kinderzeilen zijn voorzien van 0 tot 4 latten. Het aantal latten is afhankelijk van de grootte van het windsurfzeil. Het doel van de zeillat in het is zeil is het geven van stabiliteit en stevigheid. Des te meer stabiliteit tijdens het windsurfen, des te gemakkelijker is het om het windsurfen onder de knie te krijgen.

Kindertuigage:

Meestal wordt het kinderzeil in combinatie met bijpassende giek en deelmare mast geleverd. De mast is van Aluminium, wat er ook voor zorgt dat het gehele tuigage niet te zwaar wordt. Eigenlijk is alles erop gericht om ervoor te zorgen dat de kids veel plezier en vaargemak hebben en daar door snel kunnen leren windsurfen. Natuurlijk wordt er ook een ophaalkoord bij de totale tuigage geleverd.

Als u van plan bent om een kinderzeil met mast en giek aan te schaffen dan kunt u dat zeker doen, mocht uw kind na enkele seizoenen te groot zijn geworden voor het zeil, dan kunt u dit prima op marktplaats aanbieden, want er is heel veel vraag naar tweede hans materiaal. Dus u kunt gerust een nieuw windsurftuigage aanschaffen want u zult daar ten eerste veel plezier aan beleven maar ook kunt u het later voor meestal prima bedrag weer tweede hans verkopen.

Het stevige kinder windsurfsetje komt met:

- zeil
- mast 
- ophaalkoord
- giek
- verloopbus voor mastvoet
- touwset

Dit zit allemaal in een mooie opbergtas.Kijk bij ons aanbod kindertuigage

We hebben de kindertuigages en kinderzeilen in verschillende maten op voorraad. Welke maat geschikt is, is terug te vinden in de tabel die bij de diverse kindertuigages op onze site vermeld staat. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen zodat wij u kunnen adviseren welke maat zeil geschikt is.