• Gemakkelijk retour
 • Gratis verzonden vanaf € 50,-
 • Persoonlijke service
 • Snelle levering
 • Scherpe prijzen
 • Veel producten uit voorraad leverbaar

Blog overzicht

Zoeken
 • Alles wat je moet weten over Wintersport

  Geplaatst op 30-08-2022

  In deze aankoopgids vertellen we je alles over wintersporten. Welke wintersport spullen heb je nodig? Waar moet je op letten als je kleding, een ski of een snowboard aanschaft? Wingfoil technieken? Handige tips en nog veel meer lees je in de wintersport aankoopgids van Van Bellen Wind & Snow, uw wintersportspecialist van West_brabant..

  Lees meer » Reacties (0)
 • Wingfoilen, hoe koop ik een set als beginner?

  Wingfoilen, hoe koop ik een set als beginner?

  Geplaatst op 15-08-2022

  In deze aankoopgids vertellen we je alles over Wingfoilen. Welke wingfoil equipment is er? Waar moet je op letten als je een wing wingboard en wingfoil aanschaft? Wingfoil technieken? Handige tips en nog veel meer lees je in de aankoopgids van Van Bellen.

   

  Lees meer » Reacties (0)
 • Hoe koop ik een Sup als beginner?

  Hoe koop ik een Sup als beginner?

  Geplaatst op 01-04-2021

  In deze aankoopgids vertellen we je alles over SUP’s (Stand Up Peddling). Welke sup’s zijn er? Waar moet je op letten als je er een aanschaft? SUP technieken? Handige tips en nog veel meer lees je in de aankoopgids van Van Bellen.

   

  Lees meer » Reacties (0)
 • Ski's waxen en slijpen

  Geplaatst op 06-11-2020

  Ski’s en Snowboards Waxen en Slijpen

  De wintersport is één van de leukste vakanties in het jaar. Het is dan ook heel verstandig om goed voorbereid op wintersportvakantie te gaan. Dit betekent bijvoorbeeld dat je ski-outfit of snowboard-outfit goed in orde moet zijn, maar ook je materiaal moet in topconditie zijn!

  Ski’s en snowboards hebben regelmatig een onderhoudsbeurt nodig, daardoor glijden ze goed door de sneeuw en houden ze grip, wat erg prettig is op ijzige pistes. Als je je ski’s en snowboard jaarlijks voor een onderhoudsbeurt wegbrengt dan gaan ze ook veel langer mee.

  De belangrijkste redenen om je ski’s of snowboard te laten waxen en slijpen zijn:

  Ten eerste: wanneer je ski’s of snowboard goed geslepen zijn dan ski je of snowboard je veel gemakkelijker en dat kan op ijzige pistes voor extra zelfvertrouwen zorgen, want je ski’s of snowboard hebben dan meer grip.

  Ten tweede: Onderhoud aan je ski’s of snowboard voorkomt uitdroging van het belag en haalt roestvorming weg, het zorgt voor een beter behoud van je ski’s of snowboard.

  Lees meer » Reacties (0)