• 14 dagen retourrecht
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Grootste aanbod van Nederland
  • Altijd aanbiedingen

skischoenen, dames skischoenen, heren skischoenen, kids skischoenen

1-48 van 63
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-48 van 63
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Skischoenen kopen..

Nieuwe skischoenen kopen bij van Bellen Wind en Snow. We hebben een uitgebreid assortiment skischoenen van de merken , Salomon, Atomic, Fisher, K2, Tecnica. De huidige skischoenen kunnen verwarmd worden en aangepast worden aan uw voet. Het verwarmen van de skischoenen heeft als grote voordeel dat de skischoen aangepast wordt op uw voet, waardoor veel klachten voorkomen kunnen worden.

Welke skischoenen ga je kopen..

Een skischoen kopen is een kwestie van meten, adviseren en passen en op maat maken. Het goed meten van de voet wijst vaak al uit welke skischoen het beste bij u past. Daarnaast is het ook van groot belang met welk doel u de skischoen wilt kopen. Wilt u een skischoen die geschikt is voor recreatief gebruik of wil u een skischoen kopen die meer geschikt is om te racen of te freeriden. Dus als u een nieuwe skischoen wilt kopen dan kunt het beste daar wat tijd voor uit trekken. 

Voor dames zijn er dames skischoenen, deze skischoenen zijn gemaakt voor de damesvoet, ook zijn er skischoenen met een bredere instap, of meer ruimte rondom de kuit. Als u van plan een dames skischoen te kopen dan kunt u bij van bellen wind en snow rekenen op ruim assortiment dames skischoenen.

Zowel Fisher, Atomic, Salomon, Tecnica en K2 hebben heren en dames skischoenen. De skischoenen van deze merken zijn bijna allemaal te verwarmen en aan te passen op de voet. Bij de meeste skischoenen kan zowel de binnenschoen als de buitenschoen verwarmd worden. Als u van plan bent om een skischoen te kopen is het handig om uw oude skischoen mee te nemen, dan hebben wij meer informatie om nog beter te adviseren in het kopen van een skischoen die perfect geschikt is voor uw voet.  

Om het skiplezier te verhogen en ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk klachten hebt tijden uw wintersportvakantie, adviseren wij ook om goede skisokken te kopen, zodat de vochtafvoer in de skischoen ook optimaal is. Mocht u veel last hebben van koude voeten, dan is het zinvol om een skischoen te kopen met een thermolayer binnenschoen, dit in combinatie met een merinowool skisok kan ervoor zorgen dat u geen last meer hebt van koude voeten. 

Bent u van plan om nieuwe skischoenen te kopen kom dan langs in de shop, dan nemen we uitgebreid de tijd om goede skischoenen aan te meten waardoor u weer veel wintersport plezier zult ervaren.