• 14 dagen retourrecht
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Grootste aanbod van Nederland
  • Altijd aanbiedingen
Filters

Kitesurfsets

1-3 van 3
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-3 van 3
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Kitesurfset kopen

Koop je complete kitesurf set bij van Bellen

Start jij met kitesurfen en wil je zelf een kitesurfset kopen? Bij Van Bellen bieden we complete kitesurf sets aan voor scherpe prijzen.

We hebben kite surf sets samengesteld van Cabrinha en RRD. Dit zijn gerenommeerde kitesurf merken welke kites van zeer goede kwaliteit leveren. Welk merk kitesurf set je kiest is voor iedereen verschillend.

RRD komt uit Italië en staat voor Roberto Ricci Designs. RRD kites staan bekend om de goede kwaliteit en fantastische vliegeigenschappen. Daarnaast is het merk RRD herkenbaar aan de kleurrijke vliegers.

Het andere merk waar wij kitesurfsets van verkopen is Cabrinha. Dit merk is opgericht door Pete Cabrinha. Cabrinha is een kitemerk dat constant vernieuwd en verbeterd. Het kitemerk staat voor gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en veiligheid.

Een complete kitesurfset kopen is voordeliger doordat het in een set prijs aangeboden wordt. Zo een kitesurf set bevat meestal een kite, een bar, een kitepomp en een kiteboard. Dit alles wordt dan geleverd in een grote rugzak waar je al je kitesurf materiaal gemakkelijk in kunt vervoeren. Natuurlijk kan het per set afwijken wat in de prijs inbegrepen is, maar bovengenoemde is zeker een goede richtlijn.

Kite

De kite is de vlieger. Deze vlieger is verkrijgbaar in verschillende groottes. De grootte van de kite kies je aan de hand van je gewicht en weersomstandigheden. Meestal is er keuze in de grootte van de kite bij een kitesurfset kopen.

Kite bar

Met een bar bestuur je de kite. Bij Van Bellen zit er altijd een standaard bar inbegrepen bij een kitesurf set.

Kitepomp

Om een kite vorm te geven moet hij deels opgepompt worden. Dit gebeurd met een speciale kitepomp. Zo een kitepomp zit ook altijd inbegrepen in de kite surf set.

Kiteboard

Natuurlijk hoort er ook een board bij een complete kitesurf set. Bij een kiteboard horen meestal footpads waarmee het board aan je voeten blijft zitten en vinnen waarmee je het board makkelijker bestuurd en het board koers kan houden.

Ook voor andere kitesurf benodigdheden ben je bij Van Bellen aan het goede adres. Wil je bijvoorbeeld je kitesurf set compleet maken? Kijk dan nog voor een wetsuit en een kitesurf trapeze. Ben je van plan om ook met kouder weer te gaan kiten? Dan raden wij zeker aan om surfschoentjes en surfhandschoenen te dragen!