• Gemakkelijk retour
 • Gratis verzonden vanaf € 50,-
 • Persoonlijke service
 • Snelle levering
 • Scherpe prijzen
 • Veel producten uit voorraad leverbaar

Amplid | #1 snowboardspecialist | Van Bellen

1-13 van 13
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-13 van 13
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Amplid

Bent u nog opzoek naar wintersport spullen van Amplid? Dan bent u bij Van Bellen aan het juiste adres! Zo heeft u voor € 279,95 al een Amplid snowboard. De Amplid ski en snowboardspullen zijn van zeer hoge kwaliteit en van goede prijs. Als u dus een hoge kwaliteit snowboard of ski’s wilt dan bent u bij Amplid zeker van een goede aankoop. Met een Amplid snowboard of natuurlijk met Amplid ski’s zal u gegarandeerd een snelle en veiligere ski ervaring krijgen.

Amplid snowboard voor dames en heren

Amplid heeft een groot aanbod als het gaat om snowboards die wij ook verkopen op onze website. Bij de meeste producten kunt u bij ons kiezen om alleen een Amplid snowboard te kopen of gelijk de gehele set. Wanneer u kiest voor de gehele set hoeft u zelf niet meer rond te zoeken naar de bijpassende accessoires, maar doen wij dit voor u. Dit scheelt voor u een hoop puzzelwerk en matching. Daarnaast bieden wij u snowboards aan voor iedereen, zowel dames als heren! Zo kan iedereen het gemak en plezier van Amplid snowboards ervaren. Snowboards van Amplid die wij verkopen zijn:

 • Amplid Paradigma 
 • Amplid Surfari
 • Amplid Kill switch

Amplid ski’s voor dames en heren

Naast het grote aanbod in snowboards bij Van Bellen, bieden wij u ook Amplid ski’s aan. De ski’s van het merk Amplid zijn van zeer hoge kwaliteit. Deze kwaliteit komt heel erg naar voren als u op Amplid ski’s gaat skiën. Zo zul je merken dat het skiën een stuk comfortabeler en stabieler gaat. De ski’s zijn daarentegen een hoogwaardige base die vrij hard is waardoor hij beter tegen schade kan. Wanneer je op hoge snelheid bent, zul je merken dat je snel kan manoeuvreren op de sneeuw. Onze Amplid ski’s zijn voor zowel heren als voor dames. Zo kan iedereen snel en veilig van de pistes afscheuren.

Amplids Missie

Bij Amplid weten ze uit een levenslange ervaring dat geweldige apparatuur het verschil maakt in de bergen. Een extra seconde controle, nog een centimeter pop, een flexpatroon dat harmonieus aanvoelt van het begin tot het einde van een bocht; Dit soort kleine verschilpunten wekt vertrouwen en maakt uw tijd in de bergen lonender.

Dus in plaats van een oppervlakkig merk op te bouwen vanuit team en reclame en genoegen te nemen met een ondermaats product, hebben ze hun tijd, geld en energie besteed aan de goederen die de naam Amplid dragen. Onder leiding van eigenaar Peter werkt Amplid aan het creëren van state-of-the-art freeride-apparatuur van de hoogste kwaliteit, die de vooruitgang van de klanten stimuleert. Uitstekend vakmanschap, duurzaam denken en oog voor de kleine details zijn essentiële stukjes van de puzzel. Daarom worden Amplid-snowboards vervaardigd in een van 's werelds meest geavanceerde fabrieken.

Peter's visie voor Amplid is een merk creëren dat verantwoordelijk is voor de belangrijke ontwerpen, grote ideeën en de allernieuwste technologieën die de toekomst van freeriding-hardware zullen bepalen. De doelgerichte missie van Amplid is om haar klanten het vertrouwen te geven om het volgende niveau te bereiken.

8 Redenen om Amplid Snowboards te kiezen

 • Eco Conscious - Bij Amplid blijven ze pionieren met groene technologieën en werken ze uitsluitend samen met milieuvriendelijke fabrieken.
 • Ontwikkeld in de Alpen - De ski's en snowboards van Amplid worden in eigen huis ontwikkeld in de Europese Alpen. Het hele jaar door skimogelijkheden in enkele van 's werelds meest indrukwekkende bergen, gecombineerd met een regio die rijk is aan industriële expertise, maakt dit een integraal onderdeel van het Amplid-verhaal.
 • Kleine merkbenadering - Amplid is een klein merk dat snel kan reageren op de eisen van de teamrijder en de markt.
 • Productie van grote merken - De relatie met een van de beste fabrieken op aarde garandeert een productkwaliteit die andere kleine merken gewoon niet kunnen evenaren.
 • Geen koekjes snijden - Alle ski- en snowboardgeometrieën van Amplid zijn uniek voor Amplid en zijn intern ontworpen en getest. Amplids passie is R&D, dus het is niet voldoende om onze afbeeldingen op een OEM-product te plakken.
 • RnD Before Marketing - Amplid gelooft dat innovatie en superieure productkwaliteit de beste marketingtools zijn. Ze concentreren zich hierop in plaats van een indrukwekkend teamrooster op te bouwen of te betalen voor dure dubbele bladzijden van tijdschriften.
 • Communiceer direct - Heeft u een vraag over ons product of wilt u een garantie-aanvraag indienen? Stuur Amplid een e-mail en ze nemen binnen 48 uur contact met u op.
 • Rider Owned & Independent - Misschien is het tegenwoordig een beetje een cliché, maar Amplid is een onafhankelijk merk, volledig eigendom van ex-snowboardwereldkampioen Peter Bauer. Ze hebben geen aandeelhouders om te voldoen of dividenden te betalen, dus ze kunnen ons concentreren op het tevreden houden van onze klanten, niet op de grote pruiken.

ECO-Story

Amplid kwam tot de conclusie dat bedrijven die profiteren van het gebruik van het milieu er - in ieder geval - naar moeten streven om de planeet niet te schaden en in het beste geval actief moeten helpen bij het herstellen van de schade die we al hebben toegebracht. Het bouwen van snowboards zal altijd een ecologische voetafdruk hebben, dus het doel is om deze voetafdruk, waar mogelijk, te minimaliseren door nieuwe ecotechnologie en productieprocessen te ontwikkelen. En door het eerste snowboardbedrijf te zijn dat zo'n eco-correct productieproces volgde, won Amplid al in 2012 de eerste ISPO Eco Award met hun “Green Light Project” in.

Bewustzijn zonder compromissen: het is al moeilijk genoeg om de juiste mix van prestaties en duurzaamheid in een snowboard te krijgen. Wanneer je duurzaamheid toevoegt aan de mix, worden de uitdagingen groter, maar als bedrijf dat is opgericht op het plezier dat je kunt krijgen door in de natuur te zijn, is het er een die we van harte omarmen. Bij het vinden van de balans tussen deze drie factoren stelt Amplid lastige vragen en analyseren ze wat de beste manier van handelen is: duurzame materialen moeten waar mogelijk worden gebruikt, maar mogen de prestaties niet nadelig beïnvloeden - rijders bevinden zich immers vaak in situaties waarin onder- het uitvoeren van een product kan een situatie van leven of dood zijn.

Maar duurzaamheid speelt ook een grote rol omdat een plank die jaren meegaat minder milieubelastend is dan een plank die gemakkelijk breekt en op de vuilnisbelt belandt. Voor elk nieuw materiaal dat ze kopen, elk productieproces dat ze gebruiken en elk ontwerp dat ze bedenken, stellen we onszelf deze vragen. Amplid weegt de opties af en neemt de beste beslissing die ze kunnen met als algemeen doel de duurzaamheid van de boards te vergroten, terwijl ze tegelijkertijd nooit compromissen sluiten op het gebied van duurzaamheid of prestaties.

Technologieën

Stratospheric

Minder hitte - Minder sneeuw - Minder gewicht

Amplid doet al een tijdje onderzoek naar sneeuwafstotende oppervlakken. De nieuwe nano-korund-afwerking die in alle 20/21 splitboards wordt gebruikt, is een zeer grote stap in het oplossen van stick-snow-problemen. Maar wat als de zon van de bovenlaag opwarmt en er weer sneeuw aan het oppervlak blijft plakken?

Het Principe: Om te voorkomen dat de zon de bovenlaag van het board opwarmt en de sneeuw ijsvrij blijft, zorgt Amplid ervoor dat de bovenlaag koel blijft, zodat sneeuw niet smelt en er makkelijker af kan glijden. Een “koud” splitboard zal altijd een “lichter” splitboard zijn, zowel omhoog als omlaag rijdend.

De oplossing: Geïnspireerd door de bouwwetenschap in de tuinbouw en gebaseerd op het mechanisme van op selectiviteit gebaseerde schaduwsystemen, hebben we lichtreflecterende pigmenten toegevoegd aan de oppervlakken van onze splitboards. Kleine lenticulaire objecten - Iriotec®, geleverd door "Merck® Performance Materials" - zittend op het bovenste laminaat, filteren die warmtegenererende lichtgolven - doen hetzelfde werk als de stratosfeer voor onze aarde - terwijl ons prachtige bord graphics blijven zichtbaar voor de kunstkenner. Om het maximale koeleffect te bereiken, kan de concentratie van die additieven nauwkeurig worden gekozen om de perfecte schaduwintensiteit te verkrijgen in relatie tot het licht dat in de tegenovergestelde richting wordt doorgelaten (dwz zichtbaarheid van afbeeldingen). Onze huidige pigmentconcentratie vermindert de zonnedoorlaatbaarheid met ongeveer 51%.

Antiphase ™

Antiphase ™ is een gloednieuwe technologie, intern ontwikkeld door Amplid, die trillingen vermindert en de stabiliteit van het board verbetert. In tegenstelling tot conventionele demping, die afhankelijk is van rubberen elastomeren om trillingen te verminderen, is Antiphase ™ een multidirectionele composietlaag die is gehecht aan een niet-Newtoniaans materiaal, dat tussen de punt en de binding wordt geplaatst. Het verstoort de natuurlijke frequentie van een oscillerend snowboard en stopt trillingen die anders sterker worden en eindigen als chatter.

Het probleem

Ongecontroleerde trillingen in de neus is destabiliserend en zenuwslopend. De afgelopen twintig jaar hebben fabrikanten van piste-specifieke uitrusting het probleem omzeild door de tiplengte te minimaliseren, buitensporige camber-diepten te gebruiken en door vrijelijk gebruik te maken van energieabsorberende rubbers. Stijf, saai om te rijden en totaal nutteloos in de poeder, we wilden een alternatieve oplossing vinden voor chatter zonder de gebruikelijke bijwerkingen.

De inspiratie

Buiten de wintersport- en sportartikelenmarkt kijken, is er een schat aan geavanceerde industrieën die innovatieve oplossingen ontwikkelen om 'slechte vibes' te doden. Geïnspireerd door onderzoek dat pionierde in de audio- en lucht- en ruimtevaartindustrie, begon Amplid met de ontwikkeling van een systeem dat storende interferentie gebruikt om trillingen te dempen. Project Antiphase ™ was geboren.

De oplossing

Een serie kleine plaatjes, zorgvuldig vervaardigd in de fabriek van Amplid van voorgeharde, unidirectionele koolstofvezel, zijn zorgvuldig georiënteerd en gehecht aan een niet-Newtoniaanse polymeersandwich. Het complete systeem wordt in gefreesde kanalen aan de basiszijde van de kern geplaatst, op een locatie waar ze het chatter het meest effectief kunnen verstoren.

Visco Damp Elastomer Dempingstechnologie

Kanalen met volledige diepte zijn strategisch CNC-bewerkt in de neus en staart van een snowboardkern. Een thermoplastisch polyurethaan (TPU) met een lage shore-hardheid, een zachtere versie van het materiaal dat wordt gebruikt in skateboardwielen, wordt in de kanalen gegoten en uitgehard.

Het dempende effect is duidelijk, het gewichtsverlies minimaal. Viscodamp maakt snowboarden in elke sneeuwconditie soepeler, nauwkeuriger en minder vermoeiend. Lichtgewicht en kosteneffectief, het is de ideale dempingsoplossing voor Amplid's All-Mountain snowboards.

Knuckle Sandwich

Extra Duurzame Splitboardconstructie

Chip hier, ding daar… na slechts een paar tochten kan een nieuw splitboard er verwilderd uitzien. Jammer. De 'Knuckle Sandwich'-constructie van Amplid is speciaal ontworpen voor splitboards en vervangt conventionele materialen in gebieden die vatbaar zijn voor schade door duurzamere alternatieven. Het is als Botox voor je board, maar zonder de forel.

Een eenvoudige, zwart gesinterde basis, zonder onnodige cuts binnen de lopende lengte, is gemakkelijk te onderhouden en zal veel minder snel blijven haken aan een rots of een wortel. Het kantoorpersoneel van Amplid heeft in de loop der jaren duizenden Ptex-reparaties uitgevoerd, maar je zult nog steeds lelijke, verbrande transparante Ptex op onze bases vinden. Zelfs een complete beginner kan een zwarte Ptex-basis repareren en er goed uit laten zien! Winnaar.

Het is zeker geen rocket science, maar dankzij deze functies zal je board er mooi blijven uitzien en de verticale kloksnelheid van duizenden en duizenden verticale meters opzoeken.

Toekomstige Vormen

Magnatief Poederboard ontwerp

De thuisbasis van Peter's meest waanzinnige boardconcepten, Amplid's Future Shapes-snowboardfamilie snuift de laatste 40 jaar snowboardkennis af in een poging om nieuwe ideeën naar voren te brengen. Deze kleurrijke snowboards zijn experimenteel van opzet en zijn niet alleen anders omwille van het feit: de afmetingen van elk bord zijn kunstig gebogen en vakkundig uitgebalanceerd om een ​​unieke persoonlijkheid te creëren. Hun gekke afmetingen zien er misschien een beetje uit, maar wat zijn deze boards leuk om te gebruiken!

Wat deze collectie niet is, is een serie anders conventionele boards verfraaid met zinloos puntige neuzen en mooie surfplank-geïnspireerde staarten ... iets dat een groot deel van de industrie niet naar waarheid kan beweren. De Future Shapes-borden zijn geheel uniek, geen oppervlakkige pretenders.

De Snommelier

De Snommelier is de high-speed cruiser in de collectie, zijn brede schop en diepe zwaluwstaart creëren een board dat het meest geschikt is voor fallline riding en old school snowboarden. De retro-esthetiek en felgele graphic garanderen aandacht.

De Aloha Vibes

De Aloha Vibes is stompig met een brutale kleine zwaluwstaart, is verbazingwekkend reactief, zelfverzekerd op snelheid en heeft meer drijfvermogen dan een lege supertanker gevuld met waterstof. De perfecte metgezel om te snorkelen door de zachte boompjes van Japan.

De Dada

De semi-symmetrische Dada is een hemels geschenk dat aan freestylers wordt geschonken. Gewoon het kaartje om lucht te vangen, in schakelaar te springen en alles en nog wat te smeren. Zijn uitpuilende buik en soepele stijgende uiteinden genereren zoveel drijfvermogen dat je jezelf met trucs moet bezighouden, want de rest staat op de automatische piloot.

Carbon Splitboard Technologie

S’werelds lichtste splitboard bouwen

"Hoe licht is er precies mogelijk?" - Het is een vraag die we onszelf al jaren stellen. Om het gewicht van een splitboard zo drastisch te verminderen, analyseerde het ontwerpteam van Amplid elk ingrediënt met een hyperkritisch oog. De uitdaging die Peter en het team zichzelf hadden gesteld, was om gewichtsverlies te bereiken, aanzienlijk en marginaal, over elk onderdeel zonder concessies te doen aan de prestaties om het lichtste splitboard op de markt te bereiken.

Amplid kwam voor het eerst in splitboarding met de Lab Carbon Split in 2013. De Lab Carbon Split was onmiddellijk 400 gram lichter dan al het voorgaande, het was een baanbrekend product dat het gewicht / prestatie-paradigma onmiddellijk veranderde. Het was een goede eerste stap voor Amplid, maar er was nog een lange weg te gaan. Sindsdien heeft Amplid elk jaar de formule aangepast en afgestemd om een ​​lichter, beter rijdend splitboard te leveren. De evolutie van de milligram is een verslag van die voortdurende strijd.

Het vergroten van de breedte van de milligram was een andere beslissing die de weegschaal in de verkeerde richting deed kantelen. Door slechts 5 mm aan de breedte toe te voegen, hebben we het risico op schoenweerstand verminderd voor iedereen met een 43EU laars of groter en het oppervlak vergroot, wat uiteindelijk de prestaties in diepe sneeuw verbetert.

Dus hoewel het gewichtsverlies van de Milligram mogelijk is gestagneerd, evolueren de rijkwaliteit en duurzaamheid in een daverend tempo. Nu de splitboards van Amplid zijn overgegaan op een productcyclus van twee jaar, willen we nog grotere stappen zetten.

Mutant Binding

De Ultieme Freeride Snowboard binding

Eindelijk, de band waar Peter van droomde!

De Mutant is stijver dan de Britse bovenlip met bandjes die strakker aansluiten dan de trainingsbroek van Kim Kardashian en is een binding die is ontworpen voor optimale prestaties met weelderig comfort.

Het is niet ongebruikelijk om zeven of meer uren vastgebonden op de heuvel door te brengen, dus troost stond niet ter discussie. Met zijn zachte EVA-vulling met meerdere densiteiten en mooie luchtkamer-demping zijn de voetbedden van de Mutant alsof je op een wolk stapt ... een wolk gemaakt van marshmallows en gummibeertjes. Mmm heerlijk.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Als u niet hebt kunnen wat u zocht hebben wij bij Van Bellen nog meer merken naast Amplid. Zo hebben we bijvoorbeeld Burton en Union. Wanneer u opzoek bent naar ski’s dan hebben wij bijvoorbeeld Atomic voor u. Voor een goed overzicht kunt ook ons overzicht van merken bekijken.