• Gemakkelijk retour
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Veel producten uit voorraad leverbaar

Over ons

Welkom op de website van Van Bellen Wind & Snow,
 
Van Bellen vindt zijn oorsprong in de windsurfindustrie; we verkopen sinds het begin windsurfmateriaal in de ruimste zin van het woord. Ondertussen zijn we daarnaast al jaren een kitesurfspeciaalzaak met volop nieuwe boards, vliegers en toebehoren en verkopen we een breed assortiment aan Stand Up Paddle boards, bekend als SUP's. 
Naast dat we in het zomerseizoen een speciaalzaak in windsurfen, kitesurfen, SUPPEN en wakeboarden zijn, wordt onze winkel in het winterseizoen omgebouwd tot wintersportwinkel. Al 20 jaar verkoopt Van Bellen snowboards en alles wat daarmee te maken heeft. Sinds we in 2009 naar een nieuw en ruim pand zijn verhuisd, is ook het assortiment aan ski's en toebehoren gigantisch uitgebreid. Natuurlijk hoort bij dit ruime assortiment aan ski's en snowboards ook een uitdagende collectie aan wintersportkleding van bekende en gerenommeerde wintersportmerken. We volgen de trends op wintersportgebied nauwgelet en we hebben een assortiment dat de huidige markttrends aangeeft, ook wanneer het om casual kleding en schoenen gaat. Heel het jaar door verkopen we merken als SuperDry, Roxy, Quiksilver, UGG, Timberland, Sun 68, Chiemsee, Kuyichi en nog vele andere merken. 

Kortom, we zijn uitgegroeid tot een specialist in het verkopen van windsurfen, kitesurfen, skiën, snowboarden én mode. Wilt u advies met betrekking tot een van onze specialismes? Kom gerust langs in de shop voor informatie en een lekker bakkie koffie.  

Voor goed en eerlijk advies komt u naar Van Bellen!

winkel-binnen

Snowboarden

Al sinds 20 jaar geleden verkoopt van Bellen snowboards. Met merken zoals Bataleon, Jones, Ride, Now, Burton, Flow, Amplid en Nitro heeft van Bellen een heel breed aanbod. Ook voor softbindingen en softboots van verschillende merken kun je bij ons terecht.

Skiën

In de nieuwe shop is ons assortiment aanzienlijk uitgebreid op het gebied van skien. Verhuur, onderhoud en natuurlijk de verkoop van ski's en skischoenen. De beste en meest gerenommeerde ski merken zijn aanwezig in onze shop. K2, Atomic, Salomon, Head, Elan en Rossignol.

Ook voor technische skikleding en snowboardkleding zowel voor dames als heren van merken zoals The North Face, Burton, 686, Ride, Ugg, Moscow, Canada Goose en O'Neill kun je bij ons terecht. Een passend advies en goede service en garantie is bij ons vanzelfsprekend. 

Windsurfen

Met merken zoals Neilpryde, Mystic, Pro Limit, North Sails, Starboard, Severne, JP, Gaastra, RRD en nog vele anderen hebben wij een groot en gevarieerd assortiment. We hebben altijd windsurfboards, zeilen, masten, gieken en andere toebehoren ruim op voorraad.

Kitesurfen

''Kiten'' jezelf voortbewegen over het water doormiddel van een board en vlieger.
Al jaren is van bellen gespecialiseerd in het Kitesurfen. 

Wij verkopen kites en kiteboards van merken zoals Naish, North, Nobile, Cabrinha, Slingshot, RRD en nog vele anderen. Ook voor al je toebehoren, zoals leashes, wetsuits, waterschoentjes, etc. kun je bij ons terecht. 

 

winkel-buiten

Van Bellen Wind & Snow Willemstad

 

 

 

 

 

 

poster