• Gemakkelijk retour
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Veel producten uit voorraad leverbaar

Over ons

Welkom op de website van Van Bellen Wind & Snow!
 
Van Bellen vindt zijn oorsprong in de windsurfindustrie; we verkopen sinds het begin windsurfmateriaal in de ruimste zin van het woord. Ondertussen zijn we daarnaast al jaren een kitesurfspeciaalzaak met volop nieuwe boards, vliegers en toebehoren en verkopen we een breed assortiment aan Stand Up Paddle boards, beter bekend als SUP's. 

Naast dat we in het zomerseizoen een speciaalzaak in windsurfen, kitesurfen, SUP Boards en wakeboarden zijn, wordt onze winkel in het winterseizoen omgebouwd tot wintersportwinkel. Al 20 jaar verkoopt Van Bellen snowboards en alles wat daarmee te maken heeft. In 2009 zijn we naar een nieuw en ruim pand verhuisd en is ook het assortiment aan ski's en toebehoren gigantisch uitgebreid. Natuurlijk hoort bij dit ruime assortiment aan ski's en snowboards ook een uitdagende collectie aan wintersportkleding van bekende en gerenommeerde wintersportmerken. We volgen de trends op wintersportgebied nauwgelet en we hebben een assortiment dat de huidige markttrends aangeeft, ook wanneer het om casual kleding en schoenen gaat. Heel het jaar door verkopen we merken als SuperDry, Roxy, Quiksilver, UGG, Timberland, Sun 68, Chiemsee, Kuyichi en nog vele andere merken. 

Kortom, ben je op zoek naar een specialist op het gebied van windsurfen, kitesurfen, suppen, skiën, snowboarden én vrijetijdsmode kom dan langs in onze ruime shop. Wij nemen echt de tijd om je goed te informeren - onder het genot van een lekker bakkie - zodat je altijd met de beste spullen thuiskomt.

Voor deskundig advies kom je naar Van Bellen!

winkel-binnen

Snowboarden

Al meer dan 20 jaar verkoopt Van Bellen snowboards van de bekende merken zoals Amplid, Bataleon, Burton, Flow, Jones, Nitro, Now en Ride. Ook voor softbindingen en softboots van verschillende merken kun je bij ons terecht.

Skiën

Ook op het gebied van ski's en skischoenen hebben we in onze ruime shop een uitgebreid assortiment aan de beste skimerken: Atomic, Elan, Head, K2, Rossignol en Salomon. Je kunt bij ons terecht voor verhuur, onderhoud en natuurlijk de verkoop van ski's en skischoenen.

Ook hebben we een ruim aanbod aan technische skikleding en snowboardkleding voor zowel dames als heren. Merken die we verkopen zijn o.a.: 686, Brunotti, Burton, Colmar, Goldbergh, Icepeak, Luhta, O'Neill, Peak Performance, Picture, Tenson, Ugg Australia en Volcom. Een passend advies, goede service en garantie is bij ons vanzelfsprekend. 

Windsurfen

Met merken zoals  JP Australia, Naish, RRD, Simmer, Starboard, Tabou en nog vele andere hebben wij een groot en gevarieerd assortiment. Windsurfboards, zeilen, masten, gieken en andere toebehoren hebben we ruim op voorraad.

Kitesurfen

'Kiten’, jezelf voortbewegen over het water door middel van een board en vlieger. Al jaren is Van bellen gespecialiseerd in het Kitesurfen en verkoopt kites en kiteboards van merken zoals Cabrinha, Naish, Nobile, North, RRD, Slingshot, en nog vele andere. Ook voor al je toebehoren, zoals leashes, wetsuits, waterschoentjes, etc. kun je bij ons terecht. 

 

winkel-buiten

Van Bellen Wind & Snow Willemstad

 

 

 

 

 

 

poster