• Gemakkelijk retour
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Veel producten uit voorraad leverbaar

Retourzending

TERUGSTUREN IS NIET MOEILIJK - ZO WERKT HET:

1.     Vul het retourformulier in (het gebruik van het retourformulier is optioneel en heeft geen invloed op je recht tot herroeping.) 

2.     Pak het artikel in (en leg het in de doos met het retourformulier erbij).

3.     Bevestig het retouretiket of stuur het voldoende gefrankeerd naar het volgende adres:

Van Bellen Wind & Snow
t.a.v. afdeling webshop retouren
Lantaarndijk 12
4797 SP Willemstad (NB)

4.     Stuur het op. Geef je retourzending af bij een PostNL punt en bewaar het verzendbewijs goed.

Voor retourzendingen uit niet-EU-landen kunnen hoge kosten ontstaan als gevolg van tariefsvoorwaarden, importheffingen etc. Deze kosten zijn voor jouw rekening. Neem op voorhand contact op met onze klantenservice op wanneer je vragen hebt.

Hier kan je het retourformulier nogmaals vinden om uit te printen:

RETOURFORMULIER

Noteer het track&trace nummer. Met dit nummer kan je online je retourzending volgen en zien of het al dan niet bij ons is aangekomen. Bewaar het ontvangstbewijs van de post als je het pakket retourneert. In het geval van een verloren pakket is dit bewijs noodzakelijk voor het traceren van de zending. Wij zijn pas bij aankomst van het pakket in onze vestiging aansprakelijk voor het pakket. Je zal per e-mail geïnformeerd worden zodra wij jouw pakket in ontvangst genomen hebben.

Na ontvangst van je retourzending ontvang je een bevestiging per e-mail en worden de artikelen binnen 2 weken verrekend.

Bij het retouren van pakketten raden wij aan dat je gebruik maakt van de mogelijkheid om je pakket te traceren omdat wij geen verantwoordelijkheid nemen voor vermiste of vertraagde pakketten.