• 14 dagen retourrecht
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Grootste aanbod van Nederland
  • Altijd aanbiedingen

Skibril, goggle

1-40 van 40
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-40 van 40
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Skibril kopen

Bij van Bellen wind en snow hebben een ruim assortiment skibrillen. We hebben goggles van de merken Oakley en Anon. De goggle van Oakley is vaak voorzien van een prizm lens. Deze speciale lens zorgt voor veel beter zicht tijdens de slechte dagen.  De prizm lens is in verschillende kleuren te verkrijgen, prizm roze, prizm jade, prizm sapphire, prizm tourch. Oakley googles zijn er in vele modellen, waarvan de filghtdeck een hele bekende is.

Anon heeft ook een ruim assortiment skibrillen, de skibrillen van Anon worden vaak geleverd met twee lenzen, een goed weer en slecht weer lens. Als je van plan bent om een goggle te kopen dan is het handig om je helm mee te nemen, zodat er goed gepast kan worden en dat je de skibril koopt die voor jou het meest geschikt is. Een goggle werkt het meest optimaal in combiantie met een helm. De goggles van Oakley zijn geschikt voor de meeste merken helmen.

Een skibril draag je eigenlijk je gehele skivakantie , dus is een belangrijk onderdeel van je wintersport outfit. Zeker als het slecht weer is, dus veel sneeuwval , mist of veel wind dan is een goede skibril onontbeerlijk. Maar ook tijdens de zonnige dagen beschermt een goggle je tegen teveel UV licht. 

Een goede skibril mag niet beslaan in normale omstandigheden. Als je met een goggle uit een hele koude omgeving naar een hele warme omgeving gaat dan zal elke skibril beslaan. Als je s´morgens lekker op pad gaat, zet je helm en je skibril op en doe je goggle pas weer af als je gaat koffiedrinken of lekker lunchen.  Iedere keer dat je, je goggle op en af doen zorgt ervoor dat de goggle eerder zal beslaan. De meeste skibrillen zijn zo gemaakt dat ze pretiig dragen dat eigenlijk niet meer in de gaten hebt dat je een skibril draagt.

Er zijn skibrillen voor dames en voor heren. Vaak worden de skibrillen door elkaar verkocht omdat een damesskibril over het algemeen wat smaller is dan een heren skibril. Toch is het allerbelangrijkste dat de goggle in combiantie met de skihelm goed past en prettig draagt. Okale en Anon maken skibrillen speciaal voor dames en voor kids. Ook voor kinderen kan he zinvol zijn een goed skibril aan te schaffen, de hoofden van kinderen groeien in verhouding tot het lichaam niet zo hard, dus koop je een skibril vaak voor jaren. het geeft ook de kinderen veel skiplezier als een goggle van goede kwaliteit is en goed past.