• 14 dagen retourrecht
  • Gratis verzonden vanaf € 50,-
  • Grootste aanbod van Nederland
  • Altijd aanbiedingen

Skibril, goggle

1-25 van 25
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-25 van 25
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Goggles (Skibril) 

Een belangrijk onderdeel van je ski - en snowboard outfit is je goggle. Een onderdeel die door beginnende wintersporters wordt onderschat. Het is echter een van belangrijkste onderdelen van je outfit. Dit komt door de reflectie van het licht op de witte pistes en door de verschillende weersomstandigheden. Met een goede goggle bescherm je je ogen en ervaar je optimale ski ervaring door het goede zicht met je goggle. Koop dus een goede goggle, maar wat is een goede goggle?

Aanbod Goggles (Skibril)

 Bij Van Bellen hebben we een ruim assortiment aan goggles. We hebben goggles voor:

De merken die we verkopen zijn Oakley, Anon, Smith en Bollé. Dit zijn de echte toppers van dit segment.

Maar waar moet je op letten als je een goggle aanschaft?

Pasvorm

Tijdens het aanschaffen van de goggle is het belangrijk om te kijken naar de pasvorm van de bril. Sluit de goggle goed aan bij je helm. Je moet namelijk je goggles heel de dag ophebben. Dus zorg ervoor dat je goggle goed zit. 

Goggle lens

Bij het aanschaffen van een skibril (goggle) is het belangrijk om te kijken naar de lens. Er zijn verschillende lenzen voor verschillende weersomstandigheden. Hoe feller de zon hoe donkerder en weerspiegelender je lens moet zijn voor perfect zicht.  Andersom is het hoe slechter het zicht, hoe lichter de lens.

Prizm lens

De goggle van Oakley is vaak voorzien van een prizm lens. Deze speciale lens zorgt voor veel beter zicht tijdens de slechte dagen. De prizm lens is in verschillende kleuren te verkrijgen, prizm roze, prizm jade, prizm sapphire, prizm tourch. Oakley googles zijn er in vele modellen, waarvan de filghtdeck een hele bekende is.

Wisselbare lenzen

Bij bijna alle goggles is het mogelijk de lenzen te verwisselen. Hierdoor ben je altijd voorbereid op elk weertype tijdens de wintersport. Bij modellen als Oakley en Anon kun je lenzen wisselen met een magneet systeem. Je kunt daardoor je lens super snel wisselen als de weersomstandigheden veranderen.

Voorkom dat je goggles beslaan

Een goede skibril mag niet beslaan in normale omstandigheden. Als je met een goggle uit een hele koude omgeving naar een hele warme omgeving gaat dan zal elke skibril beslaan. Als je s´morgens lekker op pad gaat, zet je helm en je skibril op en doe je goggle pas weer af als je gaat koffiedrinken of lekker lunchen.  Iedere keer dat je, je goggle op en af doen zorgt ervoor dat de goggle eerder zal beslaan. De meeste skibrillen zijn zo gemaakt dat ze prettig dragen dat eigenlijk niet meer in de gaten hebt dat je een skibril draagt.

Welke Goggles kies je?

Een skibril draag je eigenlijk je gehele skivakantie , dus is een belangrijk onderdeel van je wintersport outfit. Zeker als het slecht weer is, dus veel sneeuwval , mist of veel wind dan is een goede skibril onontbeerlijk. Maar ook tijdens de zonnige dagen beschermt een goggle je tegen teveel UV licht. 

Laat je dus goed adviseren welke goggle je kiest. Het belangrijkste is dat de goggle een goede pasvorm heeft zodat je tijdens de wintersport nooit last van je bril hebt.